Sleek Eye & Cheek Palette Recenze

Ahoj Charmings!
Dnes si dáme recenzi na celkem novou paletku od značky Sleek.



Jedná se o paletku očních stínů se dvěmi tvářenkami. Začala se prodávat tuším v říjnu 2014, jako úplná novinka. Do té doby svět znal od Sleek pouze buď paletky stínů, nebo paletky tvářenek. A tak někoho napadlo to zkombinovat :)


Tato paletka se prodává ve dvou variantách. Já jsem chtěla vyzkoušet tmavší - See you At Midnight. Je ale i světlejší varianta, která se mi moc nelíbila. Název si bohužel nevybavím :)

Obal paletky je opět klasický černý, elegantní, jak už u Sleek známe. Je tentokrát na magnetické zavírání, takže by neměl nastat problém s otevíráním paletky. Paletka mi hned po focení spadla a stínům se naštěstí nic nestalo. Takže obal je za jedna! :)

Kromě tvářenek a stínů obsahuje paletka malý štěteček a aplikátor, který - ruku na srdce - nevyužije nejspíše nikdo.


Pokud se vám zdají stíny i tvářenky povědomé, neklame vás zrak. Stíny jsou totiž ty stejné, jako v paletce Vintage Romance. Tvářenky jsou v odstínech Pomegranate a Antique, které můžete zakoupit i samostatně.



A tady už můžete vidět pigmentaci tvářenek a poté i stínů. Řekla bych, že je to takové, jaké od Sleeku známe :)




Netuším přesně, kolik paletka stojí, jelikož jsem si ji přála k Vánocům. Ale co jsem se dívala na internet,  do 400 Kč se vlezete. A stojí za to! :)

Štítky: , ,