When Snow is only in Russia


Ahoj Charmings!
Letošní zima zatím za moc nestojí. Zejména pro milovníky sněhu. Zažili jsme pár chvilek, kdy bylo chladno, ale řekněme si narovinu - zima už není to, co bývala. Už pomalu nevíme, co jsou to zasněžené Vánoce nebo kam můžeme jet lyžovat, aby tam nebyl umělý sníh. Já za sebe můžu říct, že jsem s tím celkem spokojená, i když vím, že by to mělo být úplně jinak. Příroda se prostě změnila.

Na druhou stranu, nemusíme na sebe oblékat tuny oblečení, pokud jdeme jen tak "na běhačku" ven. A proto jsem pro vás připravila tento jako inspiraci. Nejspíše nebude vhodný na nějakou večerní zimní procházku, ale v dopoledních či odpoledních hodinách by stačit mohl - pokud není náladí ;).

Tento outfit je poměrně jednoduchý a trošičku napomáhá té zimní šedi, kdy lidé nechcou nosit nic barevného. Což je ale podle mě škoda, proto jsem se rozhodla do něj zapojit alespoň trošičku barevný svetr, který byl mohl outfit oživit. Pod svetr bych dala čistě bílé tílko. Jako kalhoty jsem zvolila teď velmi oblíbené boyfriend jeany.

Vzhledem k tomu, že nám venku často fouká, bylo by vhodné mít kabát. Mě se líbí tento hnědo-červený.

Doplňky bych ladila do hnědé barvy, pak už bych jen dodala červenou rtěnku pro oživení celkového outfitu!

A co vy dámy? Líbí se vám tento outfit? Co by jste případně změnily? :)

Štítky: ,