Essence Like an unforgettable Kiss duo blush recenze

Ahoj Charmings!
Je tady středa, což znamená, že dnešní článek bude recenze! A bude negativní, bohužel. Aneb jak ušetřit sto korun.



Srdíčkové tvářenky poslední dobou dost letí. Za jejich "maminu" ale považuji od Too Faced Heart Blush. Přiznejme si, že každá z nás chtěla alespoň jeden produkt podle toho, jak vypadá jeho obal. Design produktu udělá opravdu hodně. No a vzhledem k tomu, že tento měsíc byl Valentýn, Essence vydala limitovanou edici Like an unforgettable Kiss.
Polibek je možná nezapomenutelný, ale tvářenka nejspíše zůstane zapomenuta někde v koutě...



Jak můžete vidět, obal tvářenky je papírový. Celkem se mi líbí, nejsem moc náročná. Je veselý a hravý. Trošičku mě vrací do mých dětských princezničkových let. A vzhledem k tomu, že Essence je právě určena zejména slečnám, které s líčením teprve začínají, nemám mu co vytknout.

Tvářenka je rozdělena na dvě poloviny - světlejší a tmavší. Světlá barva představuje rozjasňovač, tmavá klasickou růžovou tvářenku. Mé srdíčko je v odstínu  02 pink me, dále je ještě oranžová varianta, z které jsem měla celkem strach, takže jsem ji v drogérii nakonec nechala.


A jsem nakonec ráda. Tahle tvářenka má jednu zásadní vadu. Je mizerně pigmentovaná. Můžu se snažit jak chci a sotva něco na štětec naberu. Rozhodně se s ní nemusíte bát líčit, protože s touto tvářenkou to nikdy nepřeženete.

Celkem mě to mrzí, některé produkty od Essence jsou vážně dobré, ale bohužel to o této tvářence říct nemůžu. Stála 100 Kč a mám ji z DM.

P.S.: Pokud vás zajímá jak jsem udělala ty papírové hvězdičky, počkejte si na pondělí článek, ve kterém vás to taky naučím. :)

Mějte se krásně!

Štítky: , ,