Moje sbírka kosmetiky| My cosmetics collection 2015

Ahoj Charmings! :)
Téměř přesně před rokem (9.2.2014) jsem vydala článek Moje sbírka kosmetiky 2014. No a přece jenom se o nějakou tu věc rozšířila, takže jsem se rozhodla udělat update. Pokud chcete vidět, co vše jsem vám ukázala z mojí sbírky v roce 2014, můžete se podívat ZDE.

Loni jsem vám slíbila, že se možná dočkáte i videa. Pořád toho není tolik, abych to mohla pouze točit, navíc, kosmetiku skladuji téměř úplně stejně jako loni.
Uznávám, že opravdu bylo namáhavé tento článek vytvořit, takže příští rok to video opravdu zvážím :D.

Předem bych chtěla podotknout, že tento článek neslouží k nějakému vychloubání se. Je pravda, že všechny věci jsem si koupila sama, za své vlastní peníze, nebo jsem něco málo dostala k narozeninám či Vánocům. Nic z toho, co tady uvidíte nesouvisí se spoluprací s jakýmkoliv e-shopem, protože žádná ještě nikdy neproběhla. Ale vím, jak moc máte rádi šmejdící články, takže jsem vám chtěla udělat radost a porovnání z loňského roku.

Pokud vás nějaký produkt zaujme, budete chtít vědět cenu nebo odstín, napište mi do komentářů a mile ráda vám odpovím :).

Teď už k samotné sbírce.
Svoji kosmetiku skladuji stále v mém kosmetickém kufříku, který jsem dostala k Vánocům 2013. Vše už se mi tam ale samozřejmě nevejde, takže mám něco na své komodě a něco i na poličce. Plus mám ještě pár drobností v této kosmetické taštičce, kterou můžete vidět hned vedle kufříku.



Teď už vám ukážu jednotlivé produkty. Začneme věcmi na tvář - tvářenky, bronzery, rozjasňovače a pudry. Jak můžete vidět, opravdu většina je z našich drogérií, např. Essence, NYC, Rimmel, ale zároveň vlastním i paletku od NARS,  tvářenku od Sleeku, Physicians Formula nebo KIKO.



Dále se podíváme na make-upy, mám také nějaké BB Creamy a zároveň jsem tady přidala i korektory :)



Třetí kategorií jsou tužky na oči, tekuté a gelové linky. Opět můžete vidět Essence, MUA, L'oreal.



Pokračuji ještě s Jumbo tužkama a lepidlem na řasy.



Pár drobností na obočí.



Řasenky. Jo, můžete hádat dvakrát. Otevřené jsou všechny.


Jedináček v rodince primerů pod oční stíny.



Přesouváme se na rty. První začneme různými lesky, rtěnkou v tužce a jinými produkty, které nevypadají jako běžné rtěnky.



Tady už jsou rtěnky, 24 ve stojanu + další, které se k nim už nevlezou.


Balzámy by také potřebovaly svůj samostatný stojánek.



Přecházíme k očním stínům - tedy těm mono, duo a v malých paletkách.



Co se štětců týče, nemám jich moc. Omlouvám se, že nejsou všechny vyčištěné.



Poslední co vám ze své sbírky ukážu jsou větší paletky očních stínů. Druhou fotku jsem si opravdu nemohla odpustit + jsem tam přidala NARSí paletku z první fotky.



Otevřené vypadají mnohem lépe :)



Jak můžete vidět, produktů nemám oproti jiným blogerkám dost, ale není jich zase ani málo. Je to moje veliká vášeň, ráda do toho vrážím peníze. Nemůžu si pomoct :).

Jak velkou kosmetickou sbírku máte vy? Máme některý produkt stejný? :)

Štítky: