Moji oblíbení youtubeři - Česko a Slovensko

Ahoj Charmings!
V dnešním článku bych vám ráda představila své oblíbené youtubery. Dnes se zaměříme na naši domácí scénu. Za týden můžete očekávat i seznam mých zahraničních oblíbených youtuberů.
Budu moc ráda, když mi napíšete do komentářů vaše oblíbené youtubery. Tak jako dávám tipy já vám, třeba někdo bude chtít dát tip mě :)
Seřadila jsem je náhodně :).

A cup of Style
Tento kanál je propojen s blogem acupofstyle.com. Vlastní ho dvě sestry, Lucka a Nicole a já si holky naprosto zamilovala. V roce 2014 obhájily první místo v Blogerce roku v kategorii Fashion. Jsou mi velkou inspirací, jak v módě, tak i v životě. Jsou taky hlavně hodně milé a těším se na každé jejich další video! :)



Shopaholic Nicol
Jedna z mých velmi oblíbených youtuberek je také Nicol. Je hrozně milá a přes svá videa rozdává nekonečné množství pozitivní energie! Její kanál se soustřeďuje hlavně na módu a kosmetiku :).



GetTheLouk
Kdo by neznal Lou z GetTheLouk? Je to jedna z mých velmi oblíbených youtuberek, které mají kanál a blog o kosmetice. Dělá také tutoriály na líčení, které určitě stojí za shlédnutí! :)



Dále vám můžu z zástupců dívčích youtube kanálů doporučit: Týnuš Třešničková, Hana B., Stylewithme, Makyna016, TheTeenGirlLooks, LuxyLady2, Teri Blitzen, Flabgee, Chick Lexi, Petra Kopolovičová, Gabrielle Hecl nebo MamaLifestyle :)

Co se týče youtuberů - kluků, mám tady pro vás dva :)

Hoggy
Myslím, že už není mnoho lidí, kteří by Petra neznalo. Ať už jako Hoggyho nebo jako Petra Lexu ze skupiny Slza. Tento víkend jeho youtube kanál oslavil 200 000 odběratelů. Pokud se u Youtube nechcete nudit, je to správný kanál pro vás :)



Jirka KrálŽe je vám povědomý? Pokud jste někdo sledovali reality show Farma, tak vám ho ani představovat nemusím. A pro ty. kteří nevědí o koho jde - je to český Let's player a vlastně jediný Let's player, kterého sleduju :).



 Jaké české/slovenské youtubery máte nejraději vy? :)

Štítky: