Nákupy - Leden + Únor 2015

Ahoj Charmings!
Ano, čtete správně, Nákupy jsou po měsíční přestávce zpět. Ani jsem je neplánovala ukončit. V lednu jsem je vynechala proto, že jsem si koupila pouze jednu jedinou věc, která by stála za to, abych vám ji ukázala. Proto to nahradím v tomto článku.

Koupila jsem si Girl Online od Zoe Sugg nebo-li od Zoelly, kterou určitě většina z vás zná. Určitě tady nechci polemizovat nad tím, kdo tu knihu psal, jestli Zoe nebo někdo jiný. Každopádně až si knihu přečtu, určitě vám dám vědět, jaká byla :) Dá se sehnat v Neoluxoru a stojí 399. Najdete ji v oddělení s literaturou v angličtině.



Rest za leden je vyřešen a hurá k únorovým nákupům!

Oblečení tady moc neukazuji, ale nakonec jsem se rozhodla se s vámi podělit o fotku tohodle tríča! Koupila jsem ho v Orsay, stálo 299 Kč a já jsem z něj unešená :). Je takové oversized, takže si ho můžu dát jenom na jedno rameno, pod to nějaké tílko a bude vypadat skvěle.



Opět mi došly zásoby, takže jsem si musela přikoupit depilační krém. Kupuji si jenom tento a stojí 189 Kč.



Pak jsem si udělala menší výlet do Yves Rocher, kde jsem nakoupila tři věci + jednu do GA, kterou si zatím nechám pro sebe a neodhalím vám ji :).

Přesto, že jsem Beauty Bloggerka, se pořád ještě učím novým věcem. Jako třeba, že je velmi nebezpečné chodit nakupovat kosmetiku s kamarádkou. Je to samé "tohle si kup", "tam to si taky kup" a pak ty peníze lítají. Já tam šla pouze pro balzám :D.

První věc, kterou jsem měla v košíku byl tento kondicionér, na doporučení kamarádky, samozřejmě. Stál 69 Kč.



Dále jsem si pořídila šampón, který je šetrný k životnímu prostředí! Uvidíme, jaký bude. Stál také 69 Kč.



Teď již konečně k zmíněnému balzámu na rty, který jsem prostě musela mít. Mám s vůní jahody. Balzám stál 45 Kč, ale tuším,  že je to nějaká zavádějící cena.



Po hrozně dlouhé době byl v DM opět naskladněn Alverde gel na obočí. Právě akorát - můj první totiž už došel. Mám opět odstín 01 Blond a cena byla tuším okolo 89 Kč.



Posledním produktem, který jsem si v únoru koupila je tvářenka od Essence, která mě bohužel zklamala, což jste si mohli tento týden na blogu přečíst. Stála 99 Kč a je z DM.



To by bylo pro dnešek vše. Co jste si koupili naposledy vy? :)

Štítky: , , , , ,