5 způsobů, jak si udělat příjemný den

Ahoj Charmings :)
Dnes mám pro vás oddechový pohodový článek, ve kterém vám ukážu 5 kroků, kterými si já ráda zpříjemním den :) Je to takových pět každodenních radostí, až na bod poslední (ten mi bohužel každý den dopřán není) :)

1. Hudba
Hudba je něco, co u sebe musím mít pořád. Vůbec bych si bez ní nedokázala představit den. Strašně ráda si zpívám, tančím a blbnu, až si kolikrát říkám, jestli jsem v minulém životě nebyla zpěvačka. Většinou ji mám puštěnou od rána do večera, ve sluchátkách. V MHD to ani jinak nejde, doma nechci rušit rodiče nebo bráchu.
Pokud ale jsou z bytu všichni pryč, hraje mi pořádně nahlas. Až se kolikrát divím, že si sousedé ještě nestěžovali :).



2. Svíčka
Od té doby, co mám doma Yankee Candle jsem konečně pořádně začala pálit svíčky. I když uznávám, že u této je mi to opravdu líto.



3. Káva nebo čaj
Já za jeden den musím mít obojí, alespoň teď v zimě. Kafe si klidně dám i dvakrát denně. Na to, že jako puberťák jsem ho nesnášela, ho teď strašně moc miluju!



4. Youtube a instagram
K snídani, obědu i večeři! Uznávám, možná jsem trochu závislá, ale to ze mě udělal i blog :). Ráda vám na instagram dávám fotky, neuvěřitelně mě to baví. Ráda zase sleduju ty vaše.
Youtube používám jednak jako zdroj inspirace, ale také místo televize, na kterou se prakticky už skoro vůbec nedívám. Maximálně půl hodiny denně. Seriály také sleduji pouze přes internet, protože co si budeme povídat, dabing je něco otřesného :D.



5. Koupel
Koupel je něco, co si nemůžu dopřát každý den. Většinou se jenom sprchuji. O to víc si jí vážím, ráda si do koupele hážu různé věci a balistiky, takže pokud by mi někdo chtěl věnovat dárek s Lushe, rozhodně se zlobit nebudu :D (dělám si samozřejmě srandu, od Lush jsem zatím nikdy nic neměla).



To by byla má TOP 5. Jaká je ta Vaše? :)

Štítky: ,