Instaphoto - Únor 2015

Ahoj Charmings!
Únor utekl jako voda (možná proto, že měl jenom 28 dní?) a je tady opět článek, ve kterém vám ukážu fotky z minulého měsíce. Pokud mě chcete sledovat na instagramu, můžete ZDE.


1. Objevila jsem jedno úžasné tričko, které pochopí jenom slečny se stejným problém jako mám já - nekonečný obdiv k Tomovi :D Doufám, že ho jednou budu mít, ale bylo by divné, kdybych si ho koupila sama, takže inspirace pro mé kamarádky! :D

2. Kamarádka Lucka mi přivezla opět z Anglie Jelly Belly, které já naprosto miluju. Co si budeme povídat, ten balíček dlouho nevydržel :D Chceme vyzkoušet i ty "hnusné", které můžete znát například z filmů o Harrym Potterovi nebo z Youtube videí pod heslem Bean Boozled Challenge :).

3. Opět jsem na instagram přidala svůj look :) Ani už nevím, při které příležitosti jsem tento vyvětrala :) Tuším, že jsem šla na kafe s kamarádkou Luckou (není to ta samá, Lucek je přece jenom veliké množství! :D)

4. Ukázala jsem vám i svou sbírku :)

5. Konečně jsem si koupila letenku do Barcelony, kam letím 3. června, abych se setkala s Ianem Somerhalderem a dalšími herci z seriálu The Vampire Diaries. Tak mě napadá, chtěli by jste vlog?

6. Po dlouhé době jsem si opět dala Tapi Tea, protože jsem ho zrovna měla zdarma :)

A jaký byl váš únor? :)

Štítky: ,