My Bottle

Ahoj Charmings! :)
Dneska mám pro vás opět trošku netradiční článek, recenzi na tuto skvělou flašku My Bottle. Co vám budu říkat, získala si mě zejména designem, ale má spoustu dalších skvělých vlastností! :)



My Bottle se narodila roku 2014 a od té doby si ji zamilovalo spoustu lidí, převážně teda žen. U nás v České Republice není ještě tak známá. Já sama jsem ji ještě u nikoho neviděla :).
Je šetrná k životnímu prostředí, protože není na jedno použití, jako většina plastových lahví. Pochází z Japonska a její objem je 500 ml :) Přirovnala bych ji k dětské lahvičce, vzhledem k tomu, že se vyrábí z podobného materiálu :)

Víčko jsem vám zapomněla vyfotit, ale je děláno tak, aby se vám po odšroubování nevysypal obsah lahve + je tam samozřejmě otvor, ze kterého můžete pít.

Můžete do ní dát téměř cokoliv - svačinu (nějaké ovoce), pití - teplé i studené, je odolná od - 40°C až do 110°C, takže do ní můžete dát kávu, čokoládu, nebo naopak limonádu a ledový čaj.
Zároveň ale neslouží jako termoska. Pokud do ní nalijete například tu horkou čokoládu nebo čaj, postupně vám zchladne.

Je zároveň ale vhodná i do mrazničky nebo myčky na nádobí (ovšem nezaručuji, že vám potom zůstane na flašce ten nápis). My doma myčku nemáme, takže umývám láhev ručně.

Dá se sehnat různě na e-shopech, ale tam stojí minimálně 150 Kč. Proto bych vám doporučila Ebay, kde jsem ji pořídila já, za nějakých 80 Kč :)

Hodnotím ji velmi kladně, pomáhá mi trochu lépe dodržovat pitný režim, a velké plus za mě, protože je šetrná k životnímu prostředí. Určitě si do ní raději načepuji vodu  a hodím tam citrón (viz foto), než abych si koupila balenou citrónovou minerálku v plastu.



No uznejte sami. Není to miláček? :)

Štítky: ,