Nákupy - Březen 2015

Ahoj Charmings!
Další měsíc tohoto roku je téměř za námi. Je hrozné, jak moc rychle to utíká! Každopádně je to důvod sepsat další nákupy, takže jdeme na to :)

Včera jsem byla na školním plese a to byla skvělá příležitost si koupit nové šaty. Trvalo mi celou věčnost nějaké sehnat, ale nakonec jsem si udělala výlet do Polska a tyto jsem sehnala. Stály 1200 Kč, a to byly jedny z nejlevnějších. I u nás v Ostravě jsem měla problém nějaké levnější sehnat.
Jak můžete vidět, mohou se nosit s ramínky, i bez nich :)




Ještě jeden kousek z oblečení vám ukážu. Měla bych dva, ale nová džínová bunda je v prádle a hodila jsem ji tam ještě před tím, než jsem vám jim zapomněla vyfotit, takže možná vám ji ukážu v dubnových nákupech.
Koupila jsem si na vinted tento crop top. Akorát si musím pod něj ještě pořídit nějaké bílé tílko :)



No a pak už tady mám akorát dvě věcičky od Rimmelu :) Musím hodně šetřit :D
První mám tento Keep Calm balzám, který stojí v Rossmannu 59,90 :) Můžete vidět, že jsem si vybrala bezbarvý, který se mi zamlouval asi nejvíce. Jak svou barvou, tak i svým názvem. Myslím, že Keep Calm and Shop mě dokonale vystihuje :)



Poslední věcí, kterou tu mám je žhavá novinka - tekutá rtěnka Provocalips, která má vydržet až 16 hodin. No počkejte si na recenzi :)
Mám ji v odstínu 200 I'll Call you :)


To by bylo pro tento měsíc vše, ale stejně mám pocit, že jsem na něco zapomněla :D

Štítky: , ,