Wreck This Journal #1

Ahoj Charmings!
Rozhodla jsem se pro takovou inspirační sérii pod názvem Wreck This Journal. Tento článek bude vycházet vždy jednou do měsíce.

A co to vlastně ten Wreck This Journal je?



Jedná se o knížku, kterou napsala Keri Smith. Její název se do češtiny překládá jako "Destrukční deník". Tento deník slouží k jeho zničení.
Na každé stránce je jeden úkol, který musíte splnit. Když splníte všechny úkoly v této knize, bude pěkně zničená, ale pokud si ji necháte, bude to hezká památka.
Mě se knížka líbí zejména proto, že v ní můžu vybít svou fantazii.

Mým plánem je přidat každý měsíc pět úkolů (fotek) a ke každému napsat, jak jsem se s ním poprala.

Jak můžete vidět, mám anglickou verzi - na tu českou (která už vyšla) se mi moc nechtělo čekat :).

Úkoly beru postupně tak, jak jsou seřazeny v knížce :).

 Add you own page numbers

Hned prvním úkolem je si deník očíslovat. Já si k tomu ještě stránku vyzdobila čísly. Je úplně na vás, zda začnete jedničkou, nebo třeba jako já devítkou.



Crack the spine
Oficiálně prvním destrukčním úkolem je ten s názvem Crack the spine, což se dá do češtiny přeložit jako "Rozbíj (praskni) hřbet tohoto deníku". Což jsem samozřejmě udělala tím, že jsem si našla střed deníku a pak jej postupně začala ohybovat proti jeho vůli, dokud hřbet neprasknul.
Abych tu stránku ale nenechala prázdnou, dokreslila jsem tam mužské ruce, které lámou páteř (anglicky opět spine).

Leave this page blank on purpose

Přeloženo do češtiny - chce se po nás, aby tato stránka zůstala prázdná - schválně.



Stand here (wipe your feet, jump and down)
Tato stránka si přeje, abychom se na ni postavili. Já to vyřešila tím způsobem, že jsem si obreslila své tenisky (naštěstí mám malou nohu). Abych stránku ozvláštnila, nalepila jsem na ni své tkaničky, které už nevyužiji. A nebyla bych to já, kdyby tkaničky byly stejné :)


Pour, spill, drip, spit, fling your coffee here
Můj nejoblíbenější a zároveň poslední úkol, který vám dneska ukážu. Tento úkol byl opravdu něco pro mě. Chce se po nás, abychom na tuto stránku vylili nebo nakapali naše kafe. A já miluju kávu.
To co tedy vidíte na pravé straně je moje kafe. Na levou stranu jsem nakreslila Kloboučníka z Alenky v Říši divů, který kávu taky miluje.
Stránku jsem ještě doplnila citátem "Life is too short to drink cheap coffee" nebo-li "Život je moc krátký na to, abychom pili levné kafe".



Já doufám, že se vám první díl této série líbil.
Mějte se krásně! :)

Štítky: ,