Blogy, které rozhodně stojí za přečtení

Ahoj Charmings!
Dnes jsem se pro vás rozhodla nachystat článek na téma mých oblíbených domácích  blogerů a budu se snažit z každé kategorie zařadit jeden, který je pro mě opravdu TOP. Musím říct, že to nebylo velmi lehké a upletla jsem si na sebe bič :D.

 zdroj obrázku

1. Beauty

Největší českou beauty blogerkou a youtuberkou je podle mě Lou z GetTheLouk. Myslím, že právě ona přínáší do našich českých vod dostatek odvahy a kreativity. Je škoda, že spousta lidí to stále ještě nedokáže ocenit.
Logo vytvořila Bárb, adresa blogu od Lou je Getthelouk.com


2. Fashion
Za nejlepší Fashion blog (a celkově i můj nejoblíbenější blog) považuji Acupofstyle.com. Jedná se o blog dvou sester z Prahy, Lucky a Nicole. Dvakrát vyhrály Blogerku roku v kategorii Fashion a řekla bych, že letos se to bude opět opakovat, což jim moc přeji.


zdroj obrázku

3. Názorový blog
Jako nejlepší názorový blog bych nejspíše zvolila czechivy.blogspot.com. Je to jeden z mála názorových blogů, který mě kdy zaujal. Je relativně nový, ještě neoslavil ani svůj první rok. Za to si už stihnul získat velkou fanouškovskou základnu.

Logo of this blog
zdroj obrázku

4. Kreativní blog
Stejně tak jako názorové blogy, moc ani nečtu ty kreativní. World-of-creation.blogspot.cz vytvořila moje kamarádka a myslím, že si zaslouží mnohem více shlédnutí, než má. Tak tam zavítejte :)


zdroj obrázku

+ nový knižní blog

Já knižní blogy nečtu téměř vůbec, ale mám tady pro vás tip na úplně nový blog mé spolužačky a kamarádky. Touchletters.blogspot.cz je blog vytvořený převážně za účelem psaní recenzí na knihy, takže pokud takové blogy někoho z vás zajímají, určitě neváhejte a mrkněte tam :)

About Me ... zdroj obrázku (díky Zuzi za schválení fotky :D )

++ všehochuť
Relativně nový je také blog Terky Englické, zapisnik-spisovatelky.blogspot.cz, u kterého mám trochu problém vybrat kategorii :) Opravdu tam najdete od každého něco a myslím, že každý si tam vybere to své :)

To by bylo z mých oblíbených blogů. A které jsou ty vaše?

Štítky: