KEEP CALM and WEAR RIMMEL

Ahoj Charmings! :)
Dneska je středa, a proto tady mám pro vás opět recenzi. A opět je to recenze na produkt značky Rimmel London. Nemyslete si, že je za tím něco víc nebo nějaká spolupráce, to určitě není. V tom bych s vámi jednala na rovinu. Jde prostě jenom o to, že Rimmel je jedna z mých nejoblíbenějších drogérkových značek, ale slibuji, že se tady objeví brzy i další značky.

Tentokrát jsem si vzala pod mušku nový Keep Calm balzám, který se vyrábí v pěti odstínech (nejsem si ale jistá, jestli jsou u nás v drogérii všechny) a to: Keep Calm and Shop/ Kiss/ Party/ Rock/ Play. Já mám Keep Calm and Shop - dokonale mě vystihuje jeho název a navíc je bezbarvý, ty barevné se mi tolik nelíbily.





Balení se mi naopak líbí moc, všechny balzámy z řady Keep Calm mají svůj originální obal a jsou v různých barevných provedeních.
Až teď jsem si uvědomila, že jsem vám mohla udělat lepší fotku - na které bude balzám lépe vidět, ale myslím, že tvar balzámu jde rozpoznat i teď. Je ve tvaru rtěnky, čímž se odlišuje od většiny balzámů.

Odlišuje se taky ale svou konzistencí - je krásně máslový a hutný, což mě při prvním zkoušení velmi překvapilo. Vstřebává se ale velmi rychle. Rty jsou po něm krásně jemné. Dokonale připraví rty i na rtěnku, což je skvělé + bonus navíc, krásně voní, což je něco, co u balzámů testuju hned jako první :).

Rozhodně ho mohu doporučit, v DM jsem ho viděla tuším za 59 Kč :) 

Štítky: , ,