New in: Doplňky od Wayfarer

Ahoj Charmings!
Dlouho jsem sháněla nějaký doplňek na ruku, s kterým bych mohla jít na ples, tak aby mi ladil se šaty. Ve stejnou dobu mi přišla nabídka na spolupráci od jednoho zajímavého e-shopu Wayfarer.cz.
Tento e-shop jsem znala už předtím a dlouho jsem z něj plánovala nějakou objednávku. Paní nebo slečna, která mi napsala, byla opravdu moc milá a nebyl sebemenší problém v domluvě. Tak jsem si řekla, proč ne.
A našla jsem přesně to, co jsem hledala.



Přesně tento náramek mě praštil do očí, protože perfektně ladí k mým šatům, které jste mohli vidět na mém instagramu. Bohužel jednu výtku k němu mám, nejde upravit při zapínání, což je nevýhoda pro mé zápěstí, které je snad nejužší na světě.
Jinak je ale hrozně krásný a naštěstí mi zase o tolik větší není :).



Protože jsem blázen do náušnic, hlavně těch visacích, musela jsem je také zařadit do své objednávky. Navíc vždy jsem si přála podobné lístečkové náušnice, takže je konečně mám :).



Poslední věcí, která mi byla poskytnuta je tento řetízek s nápisem Love. Moc se mi líbil, škoda jen, že nebyl i v jiné barvě, protože si teď k němu budu muset dokoupit i náušnice nějaké.

Děkuji moc www.wayfarer.cz   za poskytnutí těchto doplňků. Snad je jednou uvidíte i v některém Outfitu.

Štítky: ,