Rozbalujeme DM Box! - Jaro 2015

Ahoj Charmings!
Tentokrát jsem měla to štěstí, že i já se objevila mezi šťastlivci, kteří vyhráli DM Box! 

DM Box funguje podobně jako kdysi Ladybox. Je to krabice plná produktů a do poslední chvíle nevíte, co se v ní ukrývá.
DM Box vychází co čtvrt roku, za každé roční období. Na facebookové stránce se vždy vyhlásí, že probíhá soutěž o DM Box. Jediné co musíte udělat je, že se zaregistrujete do soutěže a čekáte asi 14 dní, než Vám dají vědět, jestli jste vyhráli. Pokud Vám žádný mail během předem stanoveného dne nepříjde, bohužel jste nevyhráli a můžete zkusit štěstí příště.
Vyhrává každý 10. zaregistrovaný, přičemž boxů je celkem 2000. Když vyhrajete, jste jediní, kdo má možnost si box zakoupit. Stojí 149 Kč, celková cena boxu by měla být 500 Kč.

Myslím, že jsem napsala snad vše důležité, takže můžeme rovnou jít na obsah boxu :)

Jako první musím říct, že mě mile překvapilo to, že k boxu dostanete zároveň i tašku. Byl dost těžký, takže jsem se bála, že to neudrží, ale zvládla to krásně. Já svoji tašku neměla, takže jsem to uvítala. Jo a ještě něco, rozbalovala jsem s Cherrynkou! :D





Samotná krabice má moc krásné balení. Krásnou jarní zelenou! Je téměř bez potisku, akorát na víku je jemně vyraženo logo DM.



Otevírání krabic a balíčků je pro mě téměř jako druhé Vánoce. Ještě, když je i uvnitř krásně zabalený. V krabici nechyběl ani průvodní dopis, ve kterém je detailně popsáno vše, co v boxu najdete.



Pak už došlo na samotné otevírání balíčku.



Jak můžete vidět, v boxu toho je opravdu dost, tak začneme postupně.

První bylo něco k snědku. Jednalo se o tyčinku Twiggy Max. Záměrně píšu jednalo, protože už neexistuje. Ne, já ji nesnědla. Mám alergii na ořechy, ale doma se o ni postarali :).



Jak už můžete vidět z obrázku, druhá věc byla taky k jídlu. Jednalo se o Hami ovocný příkrm. Žádné dítě doma nemáme, takže jsem se toho zhostila já. Nebylo to moc dobré, upřímně nechápu, jak to ty děti mohou jíst. Přesnídávky mám ráda, ale tohle bylo něco úplně jiného.



Třetí položku využiji určitě na vaření. Jedná se o Carbonell olivový olej ve spreji, což je něco, s čím se setkávám poprvé. Nemůžu se dočkat, až to vyzkouším.



Konečně se už dostáváme k kosmetice. Zároveň tento produkt mi udělal asi největší radost z celého boxu. Chtěla jsem si totiž přesně tento krém na ruce koupit, ale doma mám asi dalších 11, takže jsem si říkala, že tento nepotřebuji. A přece jenom se ke mně dostal :) I když kokos moc nemusím, tento krém krásně voní. A to, jak je balení krásné, snad ani zmiňovat nemusím.



Další produkt, za který jsem hrozně ráda, je tento sprchový gel od Dermacolu. Měla jsem doma melounový a přemýšlela jsem, že vyzkouším nějakou jinou vůni. A třešeň jsem chtěla zkusit asi nejvíce, takže se mi opět trefili do noty :)



Od Balei se v boxe dále nacházel šampón a balzám na zhuštění a lesk vlasů. Opět se moc těším, až vyzkouším. Pravděpodobně se dočkáte i nějaké recenze.


I něco pro pány se v boxu našlo. Byl to pánský deodorant, který jsem věnovala taťkovi :)





Zástupcem značky Rimmel se v boxu stal lak na nehty z nové kolekce od Rity Ory, který jsem samozřejmě taky chtěla vyzkoušet, jelikož Ritu Oru mám jako zpěvačku celkem ráda. Takže mám i z dalšího produktu radost. 



Oficiálně posledním produktem, který se v boxu nacházel, byla vlasová kúra od Swiss O•Par, v textu je uvedená s vůní třešňového květu. Já dostala s jablkem, proto předpokládám, že bylo více variant.




Údajně to mělo být vše, ale DM na nás rozhodně nešetřilo a přidalo 2 produkty navíc. Těžko říct, jestli měl každý stejné, nebo byly do boxíku dány náhodně. Já tam našla další dva deodoranty - jeden dámský a jeden pánský, který opět poputoval k tátovi.
Značku B.U. jsem chtěla hrozně dlouho vyzkoušet, takže jsem spokojená.





No a to by bylo vše. Rozhodně to nebylo málo! Chtěla bych poděkovat DM za to, že takovou soutěž pravidelně pořádá, myslím si, že je to super nápad, hlavně i teď, když už téměř žádné krabičky krásy u nás po pádu Ladyboxu nejsou.
Pokud zrovna vy nepatříte mezi výherce, nezoufejte a zkoušejte to dál. Povedlo se mi to až na 3. pokus :)
A pokud jste vyhráli, dejte mi určitě vědět, jak jste spokojeni s obsahem.

Hezký den všem!

Štítky: , , , , , , ,