What's on my Phone TAG| Co mám v mobilu TAG

Ahoj Charmings!
Protože na sobotu připadají velmi oddechové články, připravila jsem si pro vás velmi oblíbený TAG,  a sice What's on my phone TAG. Nemám tam moc aplikací, protože mobil mi více nechce dovolit, ale stačí mi to, a třeba někdo z vás objeví nějakou, kterou nezná :)

Mám už téměř rok Samsung Galaxy Trend Plus, s kterým jsem celkem spokojená, i když občas pěkně zlobí a dokáže potrápit.




Na uzamčené obrazovce mám Toma Kaulitze s Pumbou :)



Jako domácí tapetu mám svou fenku Cherry s mým plyšákem z Londýna :)



A teď už k samotným aplikacím :)



Na první stránce můžete vidět úplně klasické aplikace, které používá každý z nás, takže myslím, že není potřeba nějakou z nich vysvětlovat.



Stejně tak je to i na druhé stránce, kterou nevyužívám téměř vůbec, kromě Youtube, Obchodu a Chrome.



Na třetí stránce jsou už některé aplikace, které jsem si musela už stáhnout sama a nebyly součástí. Bloglovin využívám hodně jak doma na počítači, tak na mobilu, když jsem na cestách. Je to stránka, do které si můžete uložit adresy vašich oblíbených blogů. Budou se tam zobrazovat jejich nové články, takže nemusíte chodit každý den hlídat, jestli už na Vašem oblíbeném blogu vyšel článek, nebo ne.
Angry Birds je jedna z nejpopulárnějších aplikací/ her vůbec. Teď už ji tolik nepařím, ale kdysi jsem ji hrála pořád. Doporučuji vyzkoušet.
Pix Words je také velmi oblíbená hra, zejména pro ty, kteří chcou trošičku potrápit svůj mozek. Je to v podstatě křížovka, ke které máte obrázky (v každém levelu 4 pro 4 slova). Vašim úkolem je napsat do křížovky, co vidíte na obrázku. Kolikrát to vůbec není jednoduché.
Anglicko-český Offline slovník je veliký pomocník, i když zrovna nemáte přístup k internetu.
Poslední aplikací na této stránce je Shazam, což je aplikace, kterou využívám zejména na nějaké párty. Pokud se vám stane, že se vám líbí nějaká písnička, ať už na zmíněné párty nebo v rádiu, a nevíte její název, stačí spustit shazam, nechat ho poslechnout si kousek písničky a vyhledá vám ji.



Poslední, mnou asi nejpoužívanější stránka, je plná aplikací.
2048 je velmi oblíbená hra, kde je vašim úkolem sestavit k sobě čísla, která se sčítají tak, aby jste nakonec získali číslo 2048. Není to nejlehčí a ještě se mi to nepovedlo.
Votoč Vohoz nebo-li vinted.cz je stránka, na které lidé prodávají své věci a oblečení. Já jsem tam zaregistrovaná, ale většinou si jenom od někoho něco kupuji. Proto jsem si stáhla aplikaci i do mobilu, abych mohla odpovídat na příchozí zprávy.
Insta Stitch je aplikace, která vám umožní dát fotky na instagram do různých rámečků a koláží.
Messenger asi každý z nás zná. Je to aplikace, přes kterou vám chodí zprávy z facebooku.
Instagram je aplikace, na které jsem dost závislá. Je to aplikace, do které přidáváte fotky nebo maximálně 15 sekund dlouhá videa. Myslím, že více ho představovat nemusím. Najdete mě tam jako
lucyenne483.
Snapchat je aplikace, na které taky poslední dobou dost ujíždím. Je podobná instagramu, akorát s tím rozdílem, že přidáváte fotky do tzv. My Story. Tyto fotky ale mohou uživatelé vidět pouze 24 hodin, pak zmizí. Nebo si můžete fotky posílat v soukromém chatu.
Facebook & Twitter snad také nemusím představovat.
Flashlight nebo-li baterka, svítilna.
Quiz: Vampire Diaries je aplikace, která vám pokládá otázky týkající se seriálu The Vampire Diaries. Jako zábava ze začátku to bylo fajn, ale teď se už otázky opakují.
Been App je aplikace, do které zadáte, kde všude na světě jste byli. Tato aplikace vám poté ukáže, kolik procent jakého kontinentu a celkově světa jste již procestovali.
Wish List je fajn aplikace, do které si občas píšu, co bych si přála z kosmetiky vyzkoušet. Je fajn, že si můžete poté splněné přání odškrknout. Tato aplikace se dá tedy použít i na nákupní seznam, nebo jako To do list.
InsText je aplikace, která vám umožňuje přidat text na fotky, které chcete dát na instagram.
InstaSquareMaker vám fotku zmenší tak, aby se vám na instagram vlezla celá, bez ořezání.
DreamDays je počítadlo, které ukazuje, za jak dlouho se koná akce, kterou si tam sami zadáte. Dnes (píšu článek 11.4.) to v mé aplikaci vypadá asi takto:


No a pak Eurotel SIM, mám ještě takovou památeční starou SIMku :D.

Co máte ve svém mobilu vy a co mi můžete doporučit? :)



Štítky: ,