Wreck This Journal #2

Ahoj Charmings!
Dnes mám pro vás opět nachystaný článek na téma Wreck This Journal. Na předchozí článek na stejné téma se můžete podívat ZDE.

Poke holes in this page using a pencil
Zde se po nás chce, abychom udělali tužkou díry do předem vyznačených kruhů. Protože by to bylo velmi rychlé, trochu jsem si stránku dozdobila. Vytiskla jsem si domek s vánoční výzdobou (takže můžu mít Vánoce kdykoliv, kdy otevřu tento deník, ha ha), vybarvila jej a pak nakreslila balónky, které by měly tento dům vznést do vzduchu. Ale proto, že některé z nich jsou prasklé (díky dírám v papíře), není to možné a balónky se kloní k zemi.


Draw fat lines and thin (pushing really hard with the pencil)
Kresli tlusté a tenké čáry (a přitom pořádně tlač na tužku) se zdá jako lehký úkol. Lehký byl, ale dal mi docela zabrat. Chtěla jsem navodit takový ten ombré efekt, ale to se moc nepovedlo.


This Page is for Handprints or fingerprints. Get them dirty then press down.
Na této stránce se měly dělat otisky rukou nebo prstů po tom, co si je nějak zašpiníte. Rozhodla jsem to pojmout trochu jinak a namáčela jsem prsty do očních stínů. Poté jsem je obtiskla a "zavřela" do sklenic. Z té poslední - rozbité, jsem nechala padat třpytky.


Color this entire page
Úkolem bylo vybarvit celou tuhle stranu. Abych pravdu řekla, moc se mi s tím patlat nechtělo, tak jsem využila vodovky, které jsem si stejně musela koupit do školy. Je ale škoda, že papíry, ze kterých je deník udělaný, propíjí.


Throw something (a pencil, a ball dipped in paint)
Poslední úkol, který vám dneska ukážu byl tento. Pastelku nebo obarvenou kuličku házet na terč. Já obarvila noviny vodovkama a párkrát jsem hodila na terč. Vadilo mi, že druhá stránka zůstala čistá, takže jsem se potom vyřádila i na ní :)


Štítky: ,