Nákupy - květen 2015

Ahoj Charmings!
Konec měsíce je opět tady, proto tady pro vás mám nakupovací článek! Tentokrát už trošku (ale opravdu jenom trošku :D) delší, než v posledních měsících :)


První, co vám dneska ukážu je obyčejné nezáživné černé tričko, které jsem si musela pořídit kvůli soustředění ve škole. Protože jsem si ho kupovala "ne z vlastní vůle", chtěla jsem něco hodně levného. Tohle mě vyšlo na 89 Kč a je z New Yorkeru :).


Stíny v tužce, to je další položka, kterou jsem si tento měsíc pořídila. Psala jsem vám na ně recenzi, tak se kdyžtak můžete mrknout, pokud máte zájem :).


Isana přišla s novým balzámem na rty, s vůní melounu. A jak víte, melounovou vůni miluji, takže jsem si musela pořídit další balzám :) Stejně jako stíny v tužce, i tento balzám je z Rossmannu.


Dlouho jsem chtěla nějakou krajkovou sukni, a konečně ji mám! Koupila jsem si ji přes vinted, je celkem obtáhlá, tak nesmím přibrat! :D Na postavě vypadá mnohem lépe, než tady na fotce :)


Dlouho jsem také koukala po podlouhlých peněženkách, moje byla celkem už na odpis. Tato je z Globusu a stála mě 129 Kč :)


Poslední položkou je zlaté rádoby tetování, které jsem pro vás přiložila i do Giveaway. Zúčastnit se můžete ZDE.

Ode mně je to dneska všechno :) Co jste si pořídili tento měsíc vy? :)

Štítky: , , ,