Physicians formula - srdíčková tvářenka - recenze

Ahoj Charmings!
Dnes pro vás mám po dlouhé době recenzi na tvářenku. Hned na úvod musím říct, že mě zaujala svým designem, který je opravdu roztomilý!


Ti zvás, kteří tvářenku znají nebo ji vlastní, si určitě všimnou, že vzor mojí tvářenky je obráceně - je to pravda, srdíčka by měla směřovat dolů. Já ji objednávala tuším v kosmeticky-svet.cz, který je nově přejmenován na kosmena.cz. Asi dva dny po mé objednávce mi psala paní, že jí tvářenka vypadla při balení. Nejspíše ji tam pak dala obráceně - ale dostala jsem ji s větší slevou. Velmi se mi líbil její přístup, když mi situaci a možnosti řešení detailně popsala.


Trošku je i oškrábaná - respektive z ní při pádu kousíček upadnul, ale nevadí mi to. Ubývá opravdu pomaličku, neberu to jako vadu. Všechny určitě zajímá pigmentace - tvářenka dodá krásnou přirozenou barvu a je těžké to s ní přehnat, což mi příjde spíše jako výhoda. Musím sice tvářenku použít několikrát, ale zase se mi nemůže stát, že bych vypadala jako Marfuška.


Balení obsahuje také spodní část, která se skrývá pod samotnou tvářenkou. Maličké zrcátko + štětec na nanášení tvářenky. Ten už tak kladně nehodnotím, je celkem hrubší. Já osobně bych ale volila jinou barvu štětin. S tou růžovou nejde vůbec vidět, kolik tvářenky jste na štětec nanesli. Možná ho budu spíše používat na konturování.

Já pro dnešek končím - vy mi určitě ale dejte vědět, zda máte nebo toužíte po takovéto tvářence. Je poněkud dražší, stojí tuším okolo 400 Kč, ale na druhou stranu, která slečna by ji nechtěla mít doma? :)

Štítky: , ,