Souboj sester: Miss Manga vs. Miss Manga Punky! recenze

Ahoj Charmings!
Ve středu je tady opět nečekaně recenze :) Tentokrát rovnou recenzuji dva produkty najednou! Který bude nakonec ten lepší?


Jak už je z obrázku zřejmé, bude se jednat o tyto dvě řasenky z dílny L'Oreal Paris.

Řasenky je velmi těžké recenzovat tak, aby to co tady napíšu, platilo pro všechny slečny stejně. Každá totiž máme jedinečné a odlišné řasy, a proto nám také sedí každé něco jiného. Budu tedy psát o tom, jak řasenky vyhovují mým jemným a krátkým řasám.


Miss Manga
je jedna z nejlepších řasenek z drogérie, kterou jsem měla možnost vyzkoušet. Řasy jsou po nanesení řasenky krásně oddělené a prodloužené, nikde se nedrolí, nerozmazává a neopadává, ani po celodenním nošení. Dodá řasám krásný objem.
Řasenka má ohebný kartáček, takže se s ní dostanete opravdu všude.
Také musím pochválit balení, protože růžovočerná kombinace je úžasná.
Vím, že si ji určitě koupím znovu, i přes její cenu tuším okolo 199 Kč. Já měla navíc ještě to štěstí, že jsem ji minulý rok sehnala za krásných 95 Kč :)


Miss Manga Punky
je řasenka, kterou jsem si oblíbila už méně. Pro mé řasy je nevyhovující, ale setkala jsem se i s mnoha pozitivními ohlasy na tuto řasenku.
Řasenka má opět ohebný kartáček, takže se dostanete všude, kde potřebujete. Řasy sice prodlouží, ale hodně je slepuje, což by ve finále asi "měla", alespoň tak to bylo v reklamě. Na druhou stranu nevím, kdo by dobrovolně chtěl mít slepené řasy do několika "ostnů".
Opět ji seženete za 199 Kč.
Já ji kupovala v akci 1+1 zdarma, jinak bych se k ní asi nikdy nedopracovala. Možná sní bude lepší pořízení, až bude trošičku "vyschlá".


Za mě rozhodně vede Miss Manga, Punky mě nechává trošičku skeptickou.

Co si o těchto řasenkách myslíte vy?

Štítky: , ,