Barcelona - den čtvrtý - I am in love with the man I can never have!

Ahoj Charmings!
Ve včerejším článku jsem vám popsala, jaký byl můj první střet s hvězdami z Upířích Deníků.
Dnes vás provedu druhým dnem Bloody Night Conu, který byl pro mě už mnohem klíčovější.


Ráno před Conem jsme opět kempovaly před hotelem, ve kterém Ian bydlel. Kamarádka hrozně moc chtěla vidět jeho ženu, Nikki Reed, takže jsme tam byly opravdu často.
Musím říct, že ochranka z nás už měla celkem srandu, ale nechali nás být, takže byli úplně v pohodě.

Opět měl Ian začínat Con v 10 hodin. Proto jsme si řekly, že být na osmou u hotelu je tak akorát (tentokrát jsme tam i posnídaly).
Sešly jsme se tam opět v hojném počtu a čekaly, co se bude dít.

Ian vylezl z hotelu v neskutečných 9:56! Čímž docílil toho, že se s ním nikdo nestihnul vyfotit, ale hlavně toho, že se celý Con posunul.
Já ho stihla vyfotit alespoň takto:


Opět zklamané jsme jely na Con, který začal později. Ne ale panelem, jako v sobotu, ale autogramy. Ti, kteří autogram koupený neměli, nebo zrovna nebyli na řadě, sledovali fanouškovská videa týkající se The Vampire Diaries.
Nakonec nám pustili i nejsmutnější díl páté série, a zároveň jednu z nejsmutnějších epizod vůbec - 22. epizodu. Ti, kteří tento seriál sledují ví, že je to díl, ve kterém Damon s Bonnie "zemřou".

Tento díl končí tím, jak Elena oplakává Damona a loučí se s ním. Nina je opravdu skvělá herečka, takže tato scéna nemůže nikoho nechat v klidu. Všichni měli téměř na krajíčku, někteří možná i brečeli.

A pak vyhlásili autogramy s Ianem, takže moje kamarádka, ještě psychicky rozložená ze seriálu si utíkala pro autogram, se ještě více psychicky rozhodit. Já mezitím sledovala další videa.

Poté na scénu přišel Zach Roerig.


Asi v polovině jeho panelu, se vrátila moje kamarádka M. Byla úplně nadšená z Iana, což moje těšení se na něj několikrát znásobilo.
Přibližně po dvou hodinách přišel na scénu Michael.


Během průběhu jeho panelu se objevilo oznámení, že všichni, kteří mají Normal Pass (což jsme měly my) se mají jít fotit s Chrisem Woodem.
Nejdříve jsem si toho vůbec nevšimla! Ale M. ano a už si ani nepamatuju, co řekla. Něco ve stylu, že jdeme na to? Nevím...

A tak jsme si šly vystát asi půlhodinovou frontu na fotku s Chrisem Woodem. Můj největší oblíbenec z TVD i přes to, že hraje zápornou postavu. A že já těch záporných postav mám ráda!
Přišly jsme na řadu a vešly do místnosti, kde se pořizovaly fotky. V neděli jsem až tam viděla Chrise poprvé. Byl tak blízko! Žádné pódium, ale stejná místnost. Pár metrů ode mně. Už tehdy jsem málem "zkolabovala", když se na všechny usmíval a s každým si pokecal.

Pak už přišla řada na mě. Co vám budu povídat, šla jsem k němu, nohy se mi klepaly jako nikdy v životě. Až se divím, že mě k němu vůbec donesly.
Chris byl hrozně milý, úplné zlato! Všech se ptal, jak se mají. Prohodil s každým alespoň půl slova. Měla jsem dokonce vymyšlené, jak se s ním chci vyfotit, ale když mě objal, bylo všechno úplně pryč. Až se divím, že jsem se nerozpustila v jeho náručí (fangirling level 483).
Pak jsem mu poděkovala, on mi řekl "You're Welcome Sweetheart" (to už mi málem kamarádka volala sanitku) a odpochodovala jsem se fotit s Ianem, který mě po setkání s Chrisem absolutně přestal zajímat! :D
Obě fotky jsem sdílela na svůj instagram, tady vám je už dávat nebudu.

M. se fotila ještě s Zachem a Kat Graham, takže já jsem sama utíkala stihnout další panel, který byl Chrisův.
Začal bohužel už během našeho focení s Ianem, takže jsem se do místnosti dostavila rychlostí světla, abych toho od Chrise stihla co nejvíce. Totálně jsem si ho zamilovala.



Pak už se mi vrátila i kamarádka, pomalu už na pokraji zhroucení :D.

Celkově se kvůli posunu toho už moc nestihlo. Mrzí mě, že jsem nechytla panel s Kat, ale zrovna jsme se fotili s Chrisem.
Na konci se s námi přišli herci už akorát rozloučit. A Bloody Night Con byl oficiálně ukončen.


Večer první večer po Conu jsme trávily u zpívající fontány. Druhý večer jsme nedělaly asi nic zvláštního, protože jsme přišly na hotel dost pozdě.
Fotky fontány jsem včera zapomněla přidat, proto je dávám dnes :)


Sice jsme přišly do hotelu hodně pozdě, ale pořád jsme byly dost čilé na to, vymyslet poslední plán, jak odchytit Iana a Nikki před hotelem. Bylo nám jasné, že oni odlétat večer už nebudou. A my odjížděly z Barcelony taky v pondělí. Ještě k tomu až v 9 večer.

A tak M. nekompromisně rozhodla, že v 7 ráno vycházíme z hotelu. Musely jsme si ráno ještě zabalit. Proto jsme byly mírně v šoku, když nám mobil při chystání budíku napsal, že vstáváme za 3 hodiny a 50 minut.

Chvíli jsme váhaly, jestli to nechat být nebo ne, pak jsme ale usnuly. Co se stalo ráno, se dozvíte v zítřejším článku :)

Štítky: , , ,