Barcelona - den pátý - Selfie s Ianem Somerhalderem a cesta do Paříže!

Ahoj Charmings!
Dneska tady mám poslední článek o Barceloně! Ale hned zítra se můžete těšit na mé pokračování z cest, tentokrát Paříž!

Jak jsem již avizovala v minulém článku, v pondělí jsme vstaly hodně brzo ráno. Po necelých čtyřech hodinách spánku jsme měly chuť, se na "akci hotel" vykašlat.
Ale nakonec jsme se přece jenom rozhodly, že k dotyčnému hotelu zajedeme. Byly jsme rozhodnuté tam být maximálně do dvanácti, abychom měly ještě další půl den na poslední chvilky v Barceloně.


K hotelu Majestic jsme dorazily přibližně v 8 hodin ráno.
Byly jsme tam jenom my dvě + další dvě fanynky, které jsme znaly už z předchozích dnů. Security u hotelu pořád stejné, takže z nás chlapci asi už měli čtvrtý den Vánoce.

Chvilku jsme seděly na lavičce, když pak M. navrhla přesun přímo naproti hotelu. Viděly jsme až přímo dovnitř.
Asi po 10 minutách od našeho přesunu (a celkově 15 minutách strávených před hotelem) se v hotelu objevil Ian.
V ten moment jsem to absolutně netušila, protože jsem zrovna koukala někam jinam. V tom ale M. řekla "už je to tady" a já se vyplašeně rozhlédla kolem sebe. Z hotelu vycházel Ian Somerhalder s jeho manželkou Nikki Reed. Ti dva, my dvě a dvě nic netušící fanynky kousek od nás.

M. je na takové "krizové" situace zvyklá, takže hned odchytla Iana a zeptala se ho, jestli by si s ní mohl udělat fotku. Já mezitím stihla vytáhnout mobil, protože jsem byla absolutně nepřipravená. Po 3 dnech, kdy se nám to nepovedlo, jsem s tím už nepočítala. Natož 15 minut po našem příjezdu k hotelu!

Ian byl hrozně milý, řekl kamarádce, že má spěchat (protože jeli na letiště) a vyfotil se s ní. Ta poté odběhla konečně odchytit Nikki.
Potom jsem ho o fotku poprosila já. Souhlasil, ale byla jsem šíleně nervozní. Klepala se mi ruka, myslela jsem, že ten foťák snad nezmáčknu! A když mě chytil kolem pasu, tak mě totálně oddělal, místo toho, aby mi pomohl, i když to myslel dobře. :D

Selfie s Ianem jste mohli vidět na mém instagramu :)

Poté jsme si na půl hodinky musely sednout a rozdýchat to. Měla jsem hroznou radost a taky obrovskou radost i z toho, že to viděli ti hoteloví securiťáci! Měla jsem pocit vítězství, že jsem jim ukázala, jak se vyplatí čekat! :D

Když jsme se vzpamatovaly, tak jsme se rozhodly navštívit ještě přístav a pláž. Cestou jsme narazily na tento obrovský trh!


Tady už fotky z přístavu a pláže :)


Protože jsme měly spoustu času a asi málo parků za sebou, rozhodly jsme se ještě navštívit Parc de la Cuitadella.


Nezapomněly jsme znovu navštívit i park Güell a pak už jsme běžely do hotelu pro kufry a na autobus do Paříže :) A jak bylo v Paříži? To se dozvíte v zítřejším článku :)

Štítky: , , ,