Barcelona - den třetí - Bloody Night Con!

Ahoj Charmings!
V předchozím článku jsem vás doufám nalákala na to, co příjde dnes - popis Bloody Night Conu!

Pro ty, kteří nevědí - Bloody Night Con je akce, na které máte možnost se setkat s vašimi oblíbenými herci z The Vampire Diaries a The Originals.
Máte možnost získat jejich autogram, fotku s nimi, jít s nimi na party a nebo je potkat v meeting roomu. Záleží samozřejmě na tom, co všechno si zaplatíte.
Já byla na takové akci poprvé a musím říct, že za ty nehorázné peníze to opravdu stojí. Příští rok se chystám zase!

V minulém článku jsem vám taky představila účinující, ale udělám to klidně ještě jednou:
Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Kat Graham (Bonnie Bennett), Chris Wood (Kai Parker), Chase Coleman (Oliver), Michael Malarkey (Enzo) a Zach Roerig (Matt Donovan).

Tato akce začínala v 10 hodin. Na zahájení by správně měli být všichni herci. Proto jsme věděly, že Ian tam taky bude v 10. Takže jsme udělaly co? Šly opět před hotel a vyhlížely Iana, v domění, že tam nikdo tak brzo ráno nebude a on si s námi udělá fotku.
Ochranka před hotelem z nás měla už celkem srandu a to byl teprve druhý den!

Musím říct, že se nás před hotelem sešlo opravdu velké množství. A to o dost mladších slečen, než jsme byly my dvě. Ian z hotelu vylezl až v neskutečných 9:40 (díky čemuž se samozřejmě celý Con posunul, protože nestihnul do Con Hotelu dorazit na 10 hodin).
To, co se pak dělo, bylo neuvěřitelné! Holky strašně pištěly, křičely, řvaly a snažily si Iana "ošahat". Opravdu se na něj "vrhly".
On i přes to byl stále v pohodě, usměvavý, říkal, jak nás má rád. Pak vlezl do auta a bylo po všem. A my jsme běžely na metro, abychom Con stihnuly, což nakonec tak těžké díky jeho posunu nebylo.


Zahájení proběhlo opravdu skvěle. Herci se s námi přivítali a pak si šel každý po svém. Kromě Iana, kterému začal panel. Vyprávěl o tom, jak bychom měli být k sobě milí navzájem, že máme chránit zvířata a naši planetu celkově. 
Dost často zmiňoval jeho ženu Nikki Reed a musím říct, že je z ní fakt hotový, je s ní šťastný a má ji opravdu rád :)
Nezapomněl taky udělat trošičku menší spoiler o sedmé sérii TVD :)


Druhý po něm nastoupil Michael a pak Chase, který nám i zazpíval :)


Poté měl svůj panel Chris Wood, někdo, na koho jsem se těšila nejvíce. A nezklamal. Byl největší zlato ze všech :)


Po něm ještě přišel Zach, ke kterému se opět připojil Ian a Michael :)


Ian s Michaelem si dokonce pak dali pusu, ale bohužel se mi to nepovedlo zachytit :D


Během těchto panelů se ostatní fotili zrovna s těmi, kteří nebyli na pódiu. V sobotu se fotili fanoušci s Total Passem a Exclusive Passem, tedy těmi dražšími. Na nás zbyl čas až na neděli. 

Večer jsme ještě zvažovaly, že se projedeme ještě jednou k hotelu, ale nakonec jsme to opět nechaly na další ráno. Myslíte si, že jsme blázni? Protože to ještě zdaleka není všechno...

Štítky: , , ,