Nákupy - červen 2015

Ahoj Charmings!
Dneska je poslední sobota v měsíci, takže tady máme nákupy! :)
A vy, kteří razíte dneska na Utubering, tak vám přeji, ať se vám tam líbí :)

Tento měsíc toho je opravdu hodně, takže jdeme na to.

Začnu tím, co jsem si pořídila ve Španělsku. Ten, kdo četl mé cestovatelské články, tak ví, že jsme byly v Primarku.
Koupila jsem si tam jedno tričko (3 Euro), jedno pyžamo - letní se šortkama (6 Euro), řetízek (2 Euro) a pak také balzám na rty, který jsem vzala i víckrát, pro mé kamarádky. Jeho cenu proto zmiňovat nebudu :)


Ten den jsme si ještě s M. koupily tento vějíř. Já modrý, ona černý. Ve Španělsku bylo totiž hrozné horko, takže tam vějíř měl kde kdo. Navíc mi teď bude dělat hezkou dekoraci v pokoji. Stál 1 Euro :)


Ze Španělska je to už všechno, pokud nepočítám nějaké typické turistické věci, jako jsou hrníčky a podobně. Co se týče Paříže, byla jsem tam už podruhé, takže jsem se nesoustředila na maličkaté Eiffovky jako poprvé. Odnesla jsem si pouze jednu jedinou věc z Disneylandu, a to maličkého Stitche na klíče :). Kikči jsem tam pořídila obrovské lízátko s nápisem Disneyland :)
Ten stál 5 Euro.



A pak už následují akorát nákupy v Praze. Něco na mě čekalo už u Kikči, protože jsem si s ní naobědnávala pár věcí. Aby mi to nemusela posílat, počkala jsem, až pojedu za ní a vyzvedla si to tam.


Jednalo se o stojan na rtěnky z ebay, který stojí asi 80 Kč. A pak dva vosky od Yankee Candle :)




Pak už jsem si koupila jenom bonboniéru z Bílé Labutě. Stála 20 Kč a životnost měla až do října. Říkám měla, protože už není :D



Co se týče kosmetiky, nakupovala jsem tentokrát jenom od Balea. Koupila jsem si sprchový gel s vůní melounu, který stál 24,90 Kč.



Dále pak balzám na rty, opět s vůní melounu :D. Ten stál 29,90 Kč. Další sprchový gel, ten s vůní Kiwi, za 32,90 Kč. A pak šampón za 24,90 s vůní granátového jablka. Omlouvám se, že je poslední fotka tolik rozmazaná.



No a je to všechno. Snad jsem nic nezapomněla. A co vy a vaše nákupy? :)

Štítky: , , ,