Odlet do Barcelony! Jak to bude s blogem?!

Ahoj Charmings!
Dneska jsem tady pro vás akorát s krátkým informačním článkem :)

Pokud mé články čtete pravidelně, určitě už víte, že mě zítra večer čeká cesta do Barcelony. Neletím tam jenom tak, ale kvůli Bloody Night Conu, který se tam letos pořádá už pátým rokem.
Je to akce, které se zúčastní šest herců z The Vampire Diaries nebo The Originals. A jak víte, já tyto seriály miluju.


Bloody Night Con se koná 6. a 7. června 2015, to znamená, že máme s kamarádkou ještě dva dny předtím na to, abychom prozkoumaly Barcelonu. Odjíždíme 8. června, ale bereme to i přes Paříž, kde si taky uděláme přestávku. Po příjezdu do Prahy ještě zakotvím na 4 dny u mé kamarádky Kristýnky.
Což znamená, že budu celkem 12 dní pryč.

Zároveň ale nechci, aby jste přišli o články. Proto jsem napsala hned několik přednastavených článků. Tyto články a komentáře mi bude spravovat už jednou zmíněná Kristýnka. Vždycky to bude u každého z těch článků napsané.

Po příjezdu domů (nebo možná i ze Španělska, záleží na tom, zda tam chytnu dobrou Wi-Fi) si všechny vaše komentáře přečtu a odpovím vám na ně.

Zároveň se po mém příjezdu z Prahy domů můžete těšit na 12 denní sérii článků (za každý den na cestách jeden) právě z mé cesty a Bloody Night Conu. Možná se dočkáte i nějakého toho vlogu, ale neslibuji.

Fyzicky tady na blogu sice nebudu, ale můžete mě sledovat na Instagramu! Tam uvidíte všechno jako první, než to za pár dní výjde na blogu :)

Ode mne je to už všechno, budu se na vás zase opět těšit!
Mějte se krásně!

A nezapomeňte, že se můžete přihlásit do NAROZENINOVÉ GIVEAWAY.

Štítky: ,