Paříž - den první - Disneyland!

Ahoj Charmings!
Z včerejšího článku jistě víte, že mé španělské dobrodružství bylo po pěti dnech u konce.
Já ale ještě v Česku navrhla menší "road trip" a tak se jelo i do Paříže :)

A protože Paříž není jenom Eiffelova věž a muzeum, rozhodly jsme se, že si půjdeme splnit sen z dětství a podíváme se do Disneylandu.

Do Paříže jsme dorazily po 15 hodinové cestě autobusem hodinu po poledni.
Hned jsme zažily trošku menší šok. Na nedělním Bloody Night Conu jsme dostaly fotky s celebritama i vyvolané. M. je neměla kam dát a tak si je na autobusovém nádraží strčila do zadní kapsy mého kufru, která byla děravá (což jsme ani jedna samozřejmě nevěděly). Fotky, které stály v přepočtu několik tisíc.

Ničeho jsme si nevšimly a vydaly jsme se najít hotel, který byl 700 m od nádraží (a přesto jsme ho našly až po 40 minutách).
V momentě, kdy jsme přišly do hotelu jsem chtěla M. její fotky předat, ale ony tam nebyly. V ten moment se mi udělalo šíleně zle, protože mi bylo jasné, co ty fotky ( + autogram od Iana) pro ni znamenají.

A tak jsme se rychlostí světla vrátily na místo, kde mi M. fotky předala. Naštěstí po světě chodí ještě hodní lidé, takže ty fotky tam opravdu byly.

Po "mírném" oklepání ze šoku jsme se vrátily do hotelu, fotky schovaly a vydaly se do Disneylandu.
Nemusím snad zmiňovat, že po 15 hodinové cestě autobusem, ve kterém se absolutně nedalo spát, jsme málem ve vlaku do Disneylandu usnuly - naštěstí pro nás to byla konečná zastávka.


Lístek do Disneylandu jsme kupovaly už v Česku, protože když je sezóna a lístek s sebou nemáte, může se vám stát, že budete ve frontě čekat i dvě hodiny.
Měly jsme koupený lístek za cca 45 euro. Zaplatíte za vstup a pak už máte všechny atrakce zdarma + připočtěte si nějaké eura navíc, pokud si něco chcete pořídit i v obchodě.

Ty ouška jsme si chtěly pořídit, ale stály 14 euro, takže jsme od nich šly s těžkým srdcem dál.


Mě osobně nejvíc upoutal tento zámek :)


Těsně po našem příchodu k němu, přijížděla ve svém kočáře Elsa.


Po jejím odjezdu jsme se rozhodly jít na první atrakci.


Po ní následoval dlouhý Disney průvod :)


Po průvodu jsme šly obkouknout zbytek parku :)

To by byl konec dnešního článku. Zítra se můžete těšit na pařížské pokračování :)

Štítky: , , ,