Do It Yourself or Don't it Yourself: Obraz z voskovek

Ahoj Charmings!
Dnes jsem si nachystala jednoduché DIY. Snad se vám bude líbit. Tento článek je zároveň collab post s blogem Kristýnky. Nevím, kdy se tam objeví její článek, ale věřím, že brzy :)

Inspiraci pro toho DIY jsem získala na pinterest.com, což je zároveň zdroj tohoto obrázku:










Na tento obraz budete potřebovat:
• voskovky
• tavící pistoli
• fén
• plátno, na kterém budete obraz tvořit (doporučuji se zajít podívat do Kik)

Postavičky jsem se rozhodla z obrazu vynechat :)


Jak můžete vidět, plátna se dají sehnat různých velikostí. Já si vzala to menší, protože jsem tento výtvor tvořila právě u Kristýnky. A tahat se s tím domů přes celou Českou Republiku? :D

Začala jsem tím, že jsem tavící pistolí přilepila voskovky k plátnu. Několikrát jsem se u toho samozřejmě stihla spálit :D


Poté už stačí jenom obraz postavit a začít voskovky fénovat. Doporučuji vám pod obraz (a kolem něj taky) dát nějaké noviny, protože voskovky stříkají opravdu všude. Udělá to celkem nepořádek.


Jak můžete vidět, fén jsem nejspíše nedržela tak, jak bych měla. Voskovky stříkaly celkem křivě a nestékaly rovně dolů. Alespoň vím, co pro příště vylepšit.



Tady máte už finální obrázek. Doplnila jsem ho ještě pigmenty od Essence a korunkou.



Myslím, že na první pokus to není tak hrozné. Celkem se mi to líbí, i když vím, že to mohlo být daleko lepší. Rozhodně bych příště volila úplně nové balení voskovek, aby byly všechny stejně dlouhé a stejné. A taky bych vybrala větší plátno. Na něm by to vypadalo určitě lépe.

Za mě určitě Do It Yourself! Pokud něco takového zkusíte a pochlubíte se třeba na instagramu, určitě mě nezapomeňte označit jako @lucyenne483.



Budu se těšit na vaše výtvory. Já sama plánuji tady tyto minimálně ještě dva, takže kdyžtak je potom doplním tady nebo dám na instagram.

Mějte se krásně! Budu se těšit u dalšího článku :)

Štítky: