Nákupy - červenec 2015

Ahoj Charmings!
Po měsíci jsem tady opět s nakupovacím článkem. Tentokrát toho ani moc nebylo. Pár věcí z drogérky a jenom jeden kousek oblečení. Jsem asi nějaká divná :D ne, opravdu musím teď tvrdě šetřit :)

První věc, kterou jsem si tento měsíc pořídila, je právě zmíněný kus oblečení. Koupila jsem si krásný cardigan, který má vypada jako sáčko. Na fotce tomu sice tak není, protože je opravdu těžké takovou to neforemnou věc vyfotit. Já si ho ale zamilovala. Byl sice trochu dražší, stál 450 Kč, ale když jsem ho na vinted viděla, musela jsem ho prostě mít. A víte co? Přišel úplně nový, s visačkou :)


Teď už se vrhneme na kosmetické produkty :)

Jako první tady mám balzám na rty od Dermacol. Je to jejich nový balzám. Tuším, že teď mají s příchutí žvýkačky, cukrové vaty, čokolády a mandlí. Já si vybrala ten s cukrovou vatou. Voní příjemně a stál 59,90 Kč :)


Ve stejný den jsem si tam ještě koupila tento sprchový gel se shimmerem od značky Balea. Je s vůní kokosu, kterou obvykle moc ráda nemám, ale tahle vůně se mi líbí. Je to už můj jejich třetí sprcháč se shimmerem a zatím jsem byla vždy spokojená.
Stojí 32,90 Kč :)


Od Balea jsem si pořídila i šampón. Tentokrát s vůní jablka. Za krásných 24, 90 Kč :)


Teď už tady mám poslední dva produkty (opravdu jsem tento měsíc moc neutrácela). Asi tak před 14 dny jsem se zastavila u Rossmanna, protože jsem se chtěla podívat po nahé paletce od Maybelline. Tu ale bohužel neměli. Místo toho jsem tam objevila tento balzám na rty od Kiku, který je s vůní gumových medvídků - což můžu opravdu potvrdit. Je fialový a voní opravdu sladce. Určitě se po něm podívejte, stojí 36,90 Kč :)


Poslední produkt dnešního článku je srdíčková tvářenka od I ♥ Makeup, nebo Makeup Revolution London. Hrozně dlouho jsem si ji chtěla pořídit a konečně na to došlo :) Je to odstín Candy Queen of Hearts. Slibuji, že již brzy se můžete těšit na recenzi!
Tato tvářenka stojí 249 Kč.


Co pěkného jste si koupili vy? :)

Štítky: , , , , , ,