3 nejdůležitější "záporáci" v mém životě

Ahoj Charmings!
Přemýšleli jste někdy nad tím, kdo je váš nejoblíbenější záporná postava? A že to nejde? Budete se divit, ale jde to. Každé zlo je pro něco dobré :)

Live/Evil
Zdroj obrázku

Matikář
Musím říct, že projít gympl s našim učitelem byl celkem hukot. Čtyři roky trávit nad předmětem, který nenávidíte tak moc, že už v prváku víte, že z něj nebudete maturovat. Chodila jsem do školy celkem vydeptaná. Málem jsem v prváku propadla (což jsem myslela, že se mi v životě nemůže stát, vzhledem k tomu, že v devítce jsem měla skoro samé jedničky a učení mi nikdy nedělalo problém). Nakonec to dopadlo tak, že jsem díky ostrému učiteli dřela a dřela, tak moc, že jsem se z matiky nakonec rozhodla i maturovat.
Teď vím, že nebýt pana učitele a jeho učebních metod, nikdy bych asi nezvláda odmaturovat zrovna z matiky. Na vysoké jsem bez ní a šťastná :D

Facebook
A dá se považovat facebook vůbec za záporáka? Asi ano. Jsem na něm závislá, přiznávám to dobrovolně a bez mučení.
Na druhou stranu, kdykoliv chci, dohodnu se s přáteli a někam vyrazíme. Facebook nefacebook. Rádi se vidíme face to face. Pokud potřebuju něco domluvit vím, kde své přátele nebo spolužáky najdu a různě si pomůžeme. Takže tak hrozný ani ten facebook asi nebude :).

Kai Parker
Nevím proč, ale vždycky mě to táhne k záporným postavám. K některým více, k některým méně, ale je tu jedna seriálová postava, kterou budu zbožňovat asi navždy. Hlavní podíl na tom má to, že jsem poznala jejího představitele osobně. Ti z vás, kteří sledují můj blog vědí, že jsem se potkala s Chrisem Woodem ve Španělsku (viz instagram nebo ZDE). Věděla jsem, že tam bude a vlastně...byl to hlavní důvod proč jsem tam jela #celebritycrushjakoblázen.
Byl opravdu milý a moc ráda jsem se s ním poznala. Doufám, že budu mít tu čest ho potkat alespoň ještě jednou :)




A kteří "záporáci" a jak ovlivnili váš život? :)

Štítky: