Blogerská a Youtuberská přání aneb výčet mých nejoblíbenějších Youtuberů a Blogerů!

Ahoj Charmings!
Asi každý nebo každá z vás, kteří jste doputovali na můj blog, blogy čtete. Sledujete je a čerpáte z nich inspiraci. A co takoví vlogeři? Jak ti bodují u vás?

Ti, kteří mě znají, ví, že já mám Youtube kanál jenom proto, abych mohla sledovat a komentovat videa mých oblíbených youtuberů! A že jich není málo. Spousta z vás mi to i psalo. S kterými youtubery bych se ale chtěla určitě potkat osobně? Jak bych si přála s nimi strávit den? :) Berte tento článek trošičku s nadhledem! :)

1. Hrát "nikdy jsem..." s Shopaholic Nicol
Nikča tuhle hru na Youtube tak trošku rozjela. Tak proč si nezahrát přímo s ní? Skřítek ke skřítkovi sedá! :) 



2.  Jít "na šálek" s A Cup Of Style
Vy už víte, že Lucka a Nicole jsou má velká inspirace. Doufám, že jednou bude můj blog alespoň z poloviny tak dobrý, jako je jejich a doufám, že je jednou budu moci poznat i osobně :)
Mimochodem, těším se na vaši knihu holky! :) Tričko objednám co nejdříve :)


3. Nechat se nalíčit od Lou z Get The Louk
Nebýt Lucky, tak by tento blog asi nikdy nevznikl, protože právě ona zněkolikanásobila mou lásku ke kosmetice a líčení. Takže kdo jiný by to měl být? :)


4. Dát si ochutnávku s Gogem! (ano, mám pro strach uděláno! :D)
No...a aby to tady v článku nebyly samé Nikči nebo Lucky (zdravím i Lucy Pug!) rozhodla jsem se vám představit i mého oblíbeného klučičího zástupce Youtuberů. Nedoporučuji sledovat jeho ochutnávky pokud máte kocovinu. Já to tak udělala a bylo mi zle ještě více! :D



A jaké jsou má blogerská přání? :) 

1. Objevit se na Blogerce roku
Alespoň jednou bych se tam ráda podívala. No kdo ví, třeba jednou bude můj blog tak dobrý, abych se do TOP 10 dostala. Momentálně to reálné není, ale děkuji za loňskou nominaci a loňské hlasy! :)
Ráda bych se tam podívala alespoň i jen tak a poznala všechny své oblíbené blogerky, ale to myslím není reálné pokud nevyhrajete nějakou soutěž.

2. Mít 500...700...1000 pravidelných čtenářů! :)
Vím, je to hodně daleko, "teprve" jsme skoro u 300! Za co vám moc děkuji. Čísla důležitá nejsou, ale radost to rozhodně udělá :)

3. Mít blog, který bude inspirovat
Tenhle bod je nejspíše nejdůležitější. Stále mít vám co nabízet.

Dneska je to všechno. Určitě mi dejte vědět, jaká jsou vaše blogerská přání! Ať už ta lehce splnitelná, nebo ta, která jsou zatím jenom ve hvězdách :)

Štítky: ,