Rimmel London Lasting Finish by Kate, Nude Collection Recenze

Krásnou středu, Charmings!
Pro dnešní recenzi jsem vybrala rtěnky od Rimmel London. Rtěnky by Kate jsem si oblíbila už z minulých kolekcí. Pokud můj blog sledujete nějakou dobu, určitě víte, že vlastním jak klasické rtěnky (s černým obalem), tak i matnou rtěnku (s červeným obalem).

Tentokrát jsem šla fotit ven, snad se vám budou fotky líbit :)


I přesto, že nahé rtěnky moc nevyhledávám, rozhodla jsem se v drogérii šáhnout i po této nové nude variantě. Zvolila jsem ale nejtmavější odstín, protože dodá alespoň trošku přijatelné a slušivé barvy.


Dámy a pánové, ta rtěnka je opravdu skvělá! Stejně jako její barevné starší sestry, i tato má příjemnou máslovitou konzistenci, což na rtěnkách naprosto miluji. Zároveň velmi krásně voní. Rtěnka dodá rtům krásnou růžovoučkou barvu, která není nijak výrazná, určitě se bude skvěle hodit k tmavě hnědým nebo černým kouřovým očím.

Omlouvám se, špatně jsem zaostřila a všimla jsem si toho až doma :( , odstín ale barevně odpovídá.

Údajně by rtěnka měla vydržet 6 - 8 hodin, no co si budeme povídat. Kromě Provocalips od Rimmelu a obdobné rtěnce od Dermacolu, troufnu si říct, že žádná rtěnka z drogérie toto nedokáže.

Každopádně, pokud milujete nude rtěnky, určitě doporučuji si nějakou z nich pořídit :) Já ji kupovala v Rossmannu, za 149 Kč.

Štítky: , ,