Wreck This Journal #4

Ahoj Charmings!
Poslední dobou jsem neměla náladu tvořit něco do deníku, proto ho přidávám až teď, po dvou měsících.
Snad se vám i tentokrát bude líbit :)

Tear Strips. Rip it out! 
Tento úkol bych přeložila do češtiny něco jako "vyplň proužky a roztrhej je". Já na každý proužek napsala své oblíbené citáty, proužky vybarvila a rozstříhala. Vedlejší stránku jsem vybarvila a vymalovala podle aktuálního nápadu, ale celkem se mi to líbí :)


Glue, staple, or tape these pages together
Tento úkol požaduje, abychom spojili dvě stránky dohromady. Ať už sešívačkou, lepidlem, nebo lepící páskou. To znamená, že se stránka spojí s tou předchozí. A protože je ta předchozí moc barevná, rozhodla jsem se tuto stránku udělat černobílou.

Draw lines while in motion. On the bus, on a train, while walking.
Kresli čáry v pohybu. V autobuse, ve vlaku nebo během chůze. Já si vybrala tu poslední možnost. Ty dvě čáry jsem dělala během chůze, zbytek jsem doplnila už za sedu. Obrázek jsem doplnila citátem :)


Fill this page with circles
Následující úkol je zaplnit tuto stránku kolečky a kruhy :)


Document your dinner. Rub, smear, splatter your food. Use this page as a napkin.
Poslední úkol, který vám dnes představím požaduje, abychom zdokumentovali naši večeři všemi různými způsoby a použili tuto stránku místo ubrousku. 
Zrovna jsem měla k večeři zeleninový salát. Rozplácla jsem přes stránku rajče (což bohužel nejde vůbec vidět, vzhledem k tomu, že to udělalo pouz žluté světlé fleky). a napsala, co všechno salát obsahoval.


A jakou večeři rozplácnete na stránku vy? :)

Štítky: ,