Back To School: 3 Outfit Ideas!

Ahoj Charmings!
Někteří mají za sebou už skoro měsíc školy, ale já teprve týden (my vysokoškoláci se prostě máme :D). Proto jsem se ještě odvážila sem přijít s dalším Back To School článkem. Článek o rychlých snídaních do školy naleznete ZDE.

 
První outfit: Zvolila jsem klasické šedé tílko, kraťásky a košili, kterou bych nejspíše uvázala kolem pasu. Jinak košilový typ nejsem. Pokud by ale venku byla zima nebo foukalo, určitě skvěle poslouží místo mikiny. A myslím, že černými botkami určitě nic nezkazíte.

Druhý outfit: Vybrala bych ho v případě návštěvy divadla, focení, a nebo prostě sukňové nálady :) Zvolila jsem trošičku praštěný top, který se mi moc líbí a klasickou skater sukni. Balerínky jsou trošičku praštěné, ale roztomilé.

Třetí outfit: Volila bych ho v případě už těch pravých podzimních dní. Tričko s potiskem, potrhané džíny a skvělá bundička, která tak akorát zahřeje. Ano, to je můj styl. Šálu nebo šátek bych volila už v případě velké zimy nebo prostě jenom tak :).

Všechny outfity jsem skládala tak, aby působily hodně pohodlně. Musíte v nich přežít několik vyučovacích hodin, no ne? :)

Štítky: ,