Back to School: Tipy na 3 rychlé snídaně!

Ahoj Charmings!
Vzhledem k tomu, že už nám pomalu všem začala škola (my vysokoškoláci máme ještě dvou týdenní výhodu, hahaha :) ), rozhodla jsem se sepsat kraťoučký Back to School článek, ve kterém vám doporučím jednoduché a rychlé snídaně, které máte za pár minutek hotové. Jsou tedy ideální v případě, že jste zaspali nebo musíte jenom rychle něco popadnout do ruky a běžet na autobus, metro nebo tramvaj :)

Pro milovníky sladkých snídaní:
Cupcakes si můžete udělat den předem a druhý den ráno už máte hotovou snídani. Jsou rychlé a chutné. Jeden recept jsem pro vás sepsala ZDE.


Pro milovníky zdravých snídaní:
Ať už si koupíte müsli v obchodě, nebo si namixujete vlastní na mixit.cz, určitě vám udělají krásný vstup do nového dne. Já je většinou zalévám jogurtem, ale můžete je zalít třeba mlékem a přihodit nějaké ovoce, záleží jenom na vás. Každopádně, je to opět hrozně rychlé :)


Pro milovníky slaných snídaní: 
Poslední tip, který tu pro vás mám, je recept na vajíčko v toastu, který znám díky Chick Lexi . Je to hrozně jednoduché. Potřebujete akorát toastový chleba, vajíčko, skleničku, mozzarellu a rajče :)

Skleničkou vydloubnete díru do chlebu. Ten dáte osmažit na pánev, poté ho otočíte z druhé strany a rozklepnete do něj vajíčko. Na vykrojené kousky chleba položíte plátek mozzarelly a dáte taky na pánev. Když všechno z pánve vyndáte, přiložte ještě na mozzarellu plátek rajčete. Já chleby na pánvi ještě pro chuť dokořenila :)


Taky máte nějaké tipy na rychlé snídaně? Určitě se o ně podělte v komentářích :)

Štítky: ,