Dlouhodobý Wishlist kosmetického maniaka 2015

Ahoj Charmings!
Po roce a půl jsem se rozhodla opět sepsat a aktualizovat můj Wishlist. Uznávám, není zrovna skromný, ale to nebyl ani loni.
Spoustu věcí jsem z toho loňského vyškrtla, něco málo jsem si splnila a něco je stále ještě v nedohlednu, tak jdeme na to :)

1. Paletky očních stínů

Paletky od Sleeku stále na mém Wishlistu přetrvávají. Loni jsem si vypsala pár z nich, včetně Candy Paletky, kterou už mám doma. Tudíž alespoň mám něco splněno. Dále od Sleek vlastním Snapshots, Arabian Nights, novou Enchanted Forest a See You at Midnight, kterou jsem taky měla napsanou na seznamu přání. 
Paletek od Sleeku není ale nikdy dost. Udělají vám velkou službu, za málo peněz. Ráda bych ještě vlastnila Acid Paletku, Vintage Romance, Garden of Eden a Ultra Matte V 2 :)


Urban Decay. Nikoho asi nepřekvapí, že toužím vyzkoušet slavné Naked Paletky, včetně nové Smoky, na kterou si brousím zuby, jelikož je ve všech českých Sephorách. I tam, kde běžně UD nekoupíte. Je pravda, že paletky jsou drahé, ale přece jenom bych je ráda ve své sbírce měla. Svou UD sbírku jsem zahájila loni, paletkou Vice 3 :)


Bh Cosmetics a jejich galaxie. Pořád mě myšlenky na tuto paletku neopustily :)

























ZDROJ obrázku

Dále bych si přála vyzkoušet nějakou paletku od Makeup Revolution :) Nevím ještě přesně kterou, protože mají výběr opravdu veliký. Velmi jsem ale spokojená s jejich srdíčkovou tvářenkou, tak doufám, že mě překvapí kvalitou i nějaká ta paletka :)
Ráda bych vyzkoušela nějakou nude klasiku, ale i barevnou crazy paletku :)


Diego Dalla Palma - Snow white and the Huntsman
Pořád si ji přeji vyzkoušet :)


Tahle je z galaxieprani.cz :)

No a pak ještě Inglot system :)

2. Rty 
Konečně jsem mohla ze svého seznamu pyšně vyškrtnout EOS balzám, protože mi ho kamarádka věnovala k narozeninám. Teď už je ale k sehnání v našich drogériích Rossmann a DM. Bohužel vždy, když jsem přišla, byly vyprodané, takže sehnat ho, je celkem umění.

Tady asi zůstaneme u klasiky. Snad každý milovník rtěnek si přeje vlastnit alespoň jednu od MAC :)

3. Řasenky 
Já jako milovník upírů musím prostě vyzkoušet Dermacol Vampire řasenku! Stále jsem se k tomu ještě nedostala. Dále ještě toužím vyzkoušet Maybelline 2 v 1.

4. Tvářenky, Bronzery, Rozjasňovače
Splnila jsem si přání tím, že jsem si koupila srdíčko od Makeup Revolution (zmíněné už výše). Takže teď toužím asi už jenom po NYX v odstínu Taupe :)

5. Štětce
Zatím jsem neměla ještě možnost vyzkoušet Real Techniques nebo Sigma 3D štětce, ty bych zkusila moc ráda! :)

A co si přejete vyzkoušet vy, dámy? :)

Štítky: , , , , , , , , ,