Sedm šťastných faktů, podle kterých poznáte, že kamarádíte/chodíte s blogerkou

Ahoj Charmings!
Dneska jsem si pro vás, kteří nejste zrovna zasvěceni v blogovém světě, připravila manuál, podle kterého bezpečně poznáte, že chodíte nebo kamarádíte s blogerkou!


1. Blogerka fotí jakékoliv jídlo, které vypadá dobře. Aby ho pak mohla dát na instagram a ukázat, jak skvěle se v danou chvíli má.

2. Blogerka snídá, večeří nebo usíná u youtube a ostatních blogů. Aby pořád věděla, co se v blogovém světě děje.

3. Blogerka hned co vstane, zkontroluje všechny sociální sítě, na kterých je aktivní. Aby odepsala na všechny komentáře nebo zprávy od jejich čtenářů či kolegů a kolegyň.

4. Blogerka nemůže žít bez internetu. Pozor! Platí nejen pro blogerky. Jak by ale pak mohla kontrolovat, jestli ji na blogu nepřibyl nový komentář, na který musí odepsat?

5. Blogerka chytá inspiraci všude. Tím se opravdu myslí všude. Proto si dávejte pozor, jak se v přítomnosti blogerky chováte. Abyste se pak v některém z jejích článků třeba nenašli.

6. Blogerka věčně nestíhá. A většinou chodí pozdě. Pokud to není zrovna na nějakou důležitou schůzku. Nezlobte se na ni, pokud příjde pozdě - buď se chystala, aby byla dokonalá na všech fotkách, které ten večer uděláte, nebo právě utíkala z nějaké schůzky, kterých úspěšné blogerky mají i několik za den.

7. Blogerka utrácí peníze, někdy i úplně zbytečně. Spoustu peněz. Blogování je finančně náročnější koníček.

I když vás to možná někdy na blogerkách štve, važte si jich, že je kolem sebe máte. Je to takové malé štěstí. Ochotně vám rády poradí se vším na co se jich zeptáte, když uvidí, že se o jejich koníček zajímáte.

Napadají vás nějaké fakty, podle kterých poznáte blogerku nebo blogera? :)

Štítky: , ,