Shirtinator: Tričko pro blogera!

Ahoj Charmings!
Věděli jste, že Shirtinator nabízí akci "Tričko pro blogera"? Pokud máte blog můžete se zapojit a doufat, že vás vyberou. Nefunguje to tak, že by vás firma oslovila sama, ale stačí jim o sobě dát vědět. Pokud je váš blog nějak zaujme a bude se jim líbit, budete si moct nechat vytvořit vlastní tričko s jakýmkoliv designem a potiskem, co vás napadne. A na mě se štěstí usmálo :)


Stránka http://www.shirtinator.cz/ vám nabízí nejen potisk triček, ale i mikin, sukní nebo spodního prádla. Dále si můžete zde nechat vyrobit i různé dárkové předměty, podle vašeho přání. Ať už je to plyšák, hrníček nebo kryt na mobil - což velmi oceňuji :)

Dneska vám ukážu, jak si můžete takové tričko vytvořit i vy sami. Stačí jednoduše kliknout na "vytvoř si tričko". Pak už vás stránka naviguje úplně sama. Můžete si vybrat z mnoha střihů nebo barev. Já zvolila klasickou bílou barvu na tomto krásně striženém tričku.



Vpravo pak můžete vidět nabídku možností. Můžete přidat motivy navržené samotným shirtnatorem, text nebo vlastní motivy. Tím způsobem můžete udělat i tričko s fotkou.

Tričko si můžete nechat potisknout jak zepředu, tak zezadu i ze strany. Mě napadlo hned několik motivů a výroků, které bych na tričku chtěla mít. Až mi bylo líto, že můžu jenom jedno :( :D

Stránka je opravdu krásně přehledná, každý si s ní poradí. Každý z nás teď může mít krásné tričko s vlastním nápadem. Originální a jediné v České Republice nebo dokonce i na světě! (záleží, jak moc originální budete :D).

Pokud vás tato akce zaujala, určitě se podívejte SEM.

Já si na tričko nechala natisknout pouze černý text, je to výrok z mého oblíbeného seriálu. To, o jaký seriál jde, snad ani říkat nemusím, ale najde se tady někdo, kdo uhodne i ten výrok? Třetí série, poslední díl. :)

Určitě se těšte na článek, který se bude týkat hotového trička :)

Štítky: