Too Faced Chocolate Bar recenze + líčení

Ahoj Charmings!
Dneska jsem si pro vás nachystala recenzi na čokoládovou paletku od Too Faced, kterou jsem vždycky chtěla vyzkoušet. Tato možnost se mi naskytla díky mé skvělé kamarádky Lucky, která mi paletku půjčila. Já ji na oplátku půjčila svou Vice 3 od Urban Decay :)


Jak můžete vidět, paletka má i vzhled tabulky čokolády. Kdo z nás, by se hnedka nezakousnul? :) Co ale víc, paletka voní po čokoládě a stíny tak i chutnají! Lucka mi říkala, abych si dala trošku na prsty a olízla, snad to není nějak zdravotně závadné :D ale opravdu tak stíny i chutnají. Akorát po nich nepřiberete :)


Zde už vidíte seskupení stínů. Téměř všechny jsou hnědé a přirozené, až na fialovou Candied Violet, na tu jsem se těšila nejvíce. Bohužel se ukázalo, že jediný tento stín je hrozně špatně pigmentovaný a téměř nepoužitelný. Na ruce to ještě ujde, ale nanést ho na oko, to vyžaduje nejspíše talent. Vůbec se nepodobá stínu v paletce, musela jsem ho nanést prsty a i tak nešlo nic vidět, takže fotku jsem nakonec ani nevyužila a nedávám ji sem.


Určitě oceňuji, jak si výrobci pohráli s názvy stínů :)

Co se týče pigmentace stínů, na ruce to vypadá opravdu skvěle (až na zmíněnou fialovou). Na oku je to mnohem horší, což mě celkem mrzí. Uvidíte to na fotce, na které jsem zachytila líčení. Použila jsem do vnitřního koutku White Chocolate, přes víčko Creme Brulee, do záhybu Milk Chocolate a na vnější polovinu víčka Cherry Cordial (která na oku ve skutečnosti vypadá jako hnědá a ne červená. A to jsem ji nanášela hned v několika vrstvách!). Červenou a zlatou jsem použila i na spodní víčko, ale červená opět, jako kdyby tam ani nikdy nebyla...


Musím říct, že od paletky této značky jsem čekala mnohem více. Když si vezmu, kolik stojí...jsem ráda, že je jenom půjčená.
Myslím, že stíny za 1300 korun, by se měly chovat trošičku jinak. Bohužel. Existuje mnoho lepších a levnějších stínů, třeba stíny od Sleek, na které se můžete těšit v příští recenzi :)

Mějte se krásně! :)

Štítky: , ,