Essence All About Bronze Eyeshadow Palette Recenze

Ahoj Charmings! :)
Jak jste si určitě všimli, nejraději testuji paletky a oční stíny. Je jedno, jestli jsou tmavé nebo světlé, nude nebo bláznivě barevné...miluji je všechny. Proto tady pro vás mám další paletku na zrecenzování.

Tentokrát se bude jednat o paletku značky Essence, která přišla na podzim na trh s pěti novými paletkami. Všechny se jmenují All About a podle barev očních stínů se odvíjí i pokračování názvu: Nudes, Greys, Roses, Bronze a Vintage.

Já byla v Rossmannu obhlédnout všechny z nich a nakonec jsem si domů odnesla bronzovou paletku.


Tuto paletku jsem si vybrala zejména díky jejímu složení barev a hlavně pigmentaci. Zdála se mi ze všech nejpigmentovanější a na ruce nejvíc odpovídající tomu, co vidíme v obalu.

Obal paletky je opravdu pevný, občas mám i problém ji otevřít. Neberu to jako vadu, právě naopak si myslím, že kdyby mi paletka spadla, obal by stíny zachránil.

Jak můžete vidět, paletka je poskládaná z osmi krásných barev, se kterými uděláte velkou parádu. Stíny na očích s primerem vydrží bez problémů celý den. Jsou stále stejně pigmentované a z oka rozhodně nevymizí.

Zde už se můžete podívat na jejich pigmentaci:


Já osobně si troufám říct, že tato paletka je svatý grál celého Essence stojanu. Ostatní paletky z řady All About mi tak dobré pigmentací už nepříjdou, bohužel. Musím ale vychválit černý třpytivý stín v paletce All About Greys, protože ten je naprosto neskutečný a dokonalý. Zbytek paletky je ale horší, takže jsem ji nakonec v regálu nechala.

Mě zajímá, jestli vy máte zkušenosti s touto paletkou nebo s jinými paletkami této řady. Určitě mi napište dolů do komentářů, s kterou a jestli jste s ní spokojeny, dámy :)

Štítky: , ,