Nákupy - Říjen 2015

Ahoj Charmings!
Letí to, letí! Je tady další nakupovací článek. I přes to, že jsem si slíbila, že budu šetřit, se to celkem nahromadilo. Takže jdeme rovnou na to :)

Jako první tady mám něco, co jsem zapomněla ukázat v minulých nákupec. Je to (můj již druhý) EOS balzám. První jsem dostala od kamarádky, druhý jsem si koupila už v Rossmannu. Když je ta možnost, tak proč ne :) Není to zrovna nejlevnější záležitost, ale chtěla jsem vyzkoušet ještě tento s vůní granátového jablka. Stojí 179 Kč.


Díky Globusu jsem rozšířila svou sbírku štětců od Essence. Stály mezi 54,90 - 59,90 Kč :)


Od Essence tady mám i bázi pod oční stíny, již mé druhé balení. Stojí 74,90 Kč. Druhý produkt na obrázku je nový zimní Baby Lips, který právě můžete najít v DM drogériích. Myslím, že jsem ho kupovala v akční ceně 55 Kč, jinak bude stát zřejmě kolem 70 Kč. Na výběr je ze 3 typických zimních vůní. Jedna připomíná cukroví, druhá tuším horkou čokoládu a třetí (ta, kterou vlastním) sladké jablko s trochou skořice. Vybrala jsem si právě tento, pro jeho vůni. Zbylé dvě byly na mě až moc sladké.


Poslední kosmetický produkt, který vám ukážu je EOS krém na ruce. Stojí tuším kolem 139 Kč, kupovala jsem ho v DM drogérii. Ve středu se můžete těšit na recenzi :)


Na konci měsíce září jsem si šla do výdejny radosti pro tílko. ZOOT uzavřel s některými blogerkami spolupráci a vytvořili krásnou blogerskou kolekci. Jak jistě víte, moje nejoblíbenější blogerky jsou Lucka a Nicole z A Cup Of Style a proto jsem se rozhodla je podpořit (a už jsem seznámila peněženku i s vizí koupení jejich první knihy, která výjde v listopadu!). Všechny jejich kousky a kousky ostatních blogerek naleznete ZDE.


Poslední kousek, který vám dneska ukážu, jsou tyhle kozačky. Sháněla jsem hrozně dlouho, až jsem nakonec pořídila u našich vietnamských spoluobčanů :) Stály pouhých 349 Kč. Nepředpokládám, že je budu nosit déle než jednu zimu, ale to nenosím skoro žádné boty, které nešetřím. Ať už je koupím v CCC, Deichmannu nebo Bati, vždycky se mi rozpadnou a to za mnohem vyšší cenu. Proto jsem to letos vyřešila takto :)


Dnes je to ode mně všechno :) Co pěkného jste si v říjnu pořídili vy? :)

Štítky: , , , , ,