Představení limitované edice Essence štětců

Ahoj Charmings!
Dneska mám pro vás takovou recenzi nerecenzi.

Ráda bych vás upozornila na kolekci štětců od značky Essence, kterou tuším v drogériích nenajdete. Pokud se mýlím, tak budu ráda, když mě upozorníte, ale myslím, že tyto štětce se nacházejí právě jako limitovaná edice pouze v hypermarketech Globus. 

V nabídce si můžete vybrat hned z několika štětců na oční stíny, linky, tvář nebo štětec na korektor. Já si vybrala logicky ty, které se v mé sbírce štětců ještě nenecházejí. Proto vám ukážu následující 3 štětce:


Jak můžete vidět, všechny tyto štětce mají krásný barevný design a v každém balení najdete citát nebo motto na každý den :) Všechny štětce jsou z velmi příjemného materiálu. Uvidíme, jak se budou chovat časem, ale zatím z nich nevypadávají žádné štětiny a hezky se s nimi pracuje.

1. Precise eyeshadow brush


Tento štětec je už podle názvu určen na preciznější práci s očními stíny. Používám ho tam, kde se s klasickým štětcem jenom těžko dostanu. Ať už je to spodní linka, nebo pokud chci jenom zvýraznit a prohloubit oční záhyb.

2. Eyeshadow blender brush


Štětec na blending je něco, co se vždycky hodí. Bude se s ním hezky ztrácet v očním důlku nebo na spodní lince, kam se s ním krásně dostanete. Díky jeho tvaru a krátkým štětinám máte možnost ztrácení stínů lépe kontrolovat.

3. Concealer brush


aneb štětec na korektor. Je to můj úplně první štětec na korektor, hezky se s ním ztrácí, i když je pravda, že jsem si musela pak pomáhat i prsty

Abych to zhodnotila, chci říct, že tyto štětce jsou opravdu fajn. Jsem hrozně ráda, že se Essence pro tuto řadu štětců rozhodla, protože štětců v drogériích nebo obchodech není nikdy dost. Já si vybrala z těch tvarů, které je opravdu kolikrát těžké někde sehnat. Za každý z těchto štětců jsem zaplatila 54,90 nebo 59,90 Kč, takže to opravdu zase není taková tragédie.

Tak co dámy, zkoušely jste nebo budete zkoušet? :) 

Štítky: , ,