Rtěnkový TAG

Ahoj Charmings!
Je tady sobota a s ní opět nějaký další TAG. Tentokrát jsem vybrala rtěnkový tag, ve kterém vám ukážu sbírku svých rtěnek. Není jich zase nějak extra moc, ale na druhou stranu, není jich ani málo.

I já jsem si kdysi dávno vystačila s jednou, mamimálně dvěmi rtěnkami. Pak jsem se do nich ale zamilovala. Ti, kteří můj blog sledují už delší dobu ví, že právě rtěnky jsou jedna z mých dvou největších kosmetických vášní (ano, předběhnou je jedině paletky očních stínů. Na Perfect Palette TAG se můžete těšit v prosinci!).

1. Kolik rtěnek vlastníš?
Rtěnek v klasickém obyčejném balení vlastním 31, když počítám i dvou-fázové, pastelkové nebo jinak dělané, musím připočítat dalších 5 ( + 23 balzámů + další jiné produkty na rty jako jsou lesky, vazelíny, peelingy...které do tohoto TAGu nepatří, takže je počítat nebudu). Celkem je to tedy 36. Zatím.

Na fotce nejsou všechny, vzhledem k tomu, že jsem při focení na pár rtěnek prostě zapomněla. 

2. Jaká byla tvoje úplně první rtěnka?
Vím to naprosto přesně. Dermacol long lasting lipstick v odstínu 05. Je to ta s červeným klikatelným balením. Tahle moji vášeň pro rtěnky odstartovala. Do té doby to byly pouze samé lesky. Na fotce vypadá celkem tmavě na to, že je to moje první rtěnka. Fotka ale klame. Rtěnka téměř nebarví, je světlá a dodá rtům krásně lesklý, trošku třpytivý nádech.



3. Jaká je tvá oblíbená značka rtěnek?
Rozhodně Rimmel London. Od této značky mám nejvíce rtěnek a neustále mám potřebu si kupovat další a další. Možná díky rtěnkám Kate Moss, které jsou úžasné.




 4. Jaká je tvá nejoblíbenější rtěnka? Kterou nosíš nejvíce?
"Nečekaně" to bude nějaká z řady Kate Moss od Rimmel London. Je to zároveň má první rtěnka z této řady. Jedná se o odstín 05 z jejich černé řady. Velmi mám taky ráda Provocalips, o které jsem psala ZDE.


5. Jaký je tvůj oblíbený finish? 
Nemám moc ráda matné rty a matné rtěnky, takže já jsem raději za ty lesklé :)

6. Která rtěnka je tvá nejnovější?
"Nečekaně" je to opět rtěnka od Rimmel London! A "nečekaně" je to rtěnka z řady Kate Moss. Tentokrát ale z nude řady v odstínu 45. Nude rtěnky moc nenosím, ale tato nude zase tolik není :)


7. Kolik rtěnek máš momentálně ve své kabelce?

Momentálně žádnou. Nosím tam vždycky jenom tu, co mám momentálně daný den na sobě :)

8. Jak skladuješ své rtěnky?
V organizátoru z ebay + v kosmetickém kufříku mám místo pro ty, které se nevlezou do organizátoru. Ten je už ale plný, takže si musím pořídit nový :)


9. Jaké produkty používáš pro klasicky rudé rty?
Abych pravdu řekla, rudou na svých rtech nenosím téměř vůbec. Necítím se v tom dobře. I přesto ale mám dvě rudé rtěnky - Kate Moss z matné řady v odstínu 110 a ChubbyStick od LASplash v odstínu 03 Poppy Red.


10. Jaké rtěnky si plánuješ pořídit? 
Myslím, že každý rtěnkový nadšenec, by mohl vlastnit minimálně jednu rtěnku od MAC. Jejich rtěnky mě hodně zajímají, líbí se mi, ale nikdy jsem si ještě žádnou díky jejich ceně nekoupila.
Svým vzhledem se mi líbí i rtěnky z Top Shopu. Z drogérie mě zaujala rtěnka od Rimmel London v odstínu Cutting edge, ale pořád si jí nejsem jistá. Všichni ji vychvalují, všichni ji milují, ale já jsem na takový tmavý odstín asi srab :D Budu ráda, když mi v komentářích poradíte, jestli do ní jít, nebo ne :)


zdroj obrázku

Štítky: , , , ,