Unboxing balíčku z sefirka.cz

Ahoj Charmings!
I dnes mám pro vás takovou recenzi-nerecenzi. Jedná se o unboxing, ve kterém vám představím dva produkty, které mi byly zaslány k recenzi. Později napíšu druhý článek, ve kterém oba produkty po dlouhodobém používání zhodnotím.

Na úvod bych chtěla představit e-shop, který mi tuto spolupráci umožnil. Jedná se o www.sefirka.cz, e-shop, který nabízí převážně pečující kosmetiku, ale najdete tam také pár kousků z dekorativní kosmetiky.
Stránka se mi líbí, je přehledná. Já sama bych uvítala ještě větší výběr kosmetiky, na druhou stranu ale věřím, že se stránky ještě více rozběhnou.
Nabízejí výběr mezi mnoha kosmetickými značkami, ale sama z nich znám sotva polovinu. Pokud chcete vyzkoušet některé méně známé značky, tento e-shop je tou správnou volbou.

Teď už bych přešla k samotnému rozbalování balíčku.


Jak můžete vidět, přišel mi docela veliký balíček, který byl krásně vyplněný tak, aby se žádný z produktů nerozbil. Mohla jsem si vybrat dva produkty, takže jsem zvolila jeden z dekorativní a druhý z pečující kosmetiky.

První produkt, který jsem si vybrala, je od značky Alva. Jedná se o všestranný přípravek v odstínu "Růžový polibek". Vzhledem k tomu, že je všestranný, předpokládám, že ho můžu použít jako pigment na oční víčko, nebo jako tvářenku. Produkt je sypký a já se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším. 


Druhým produktem je regenerační obličejový olej značky Saloos, který je určený pro mastnou, mladou a problematickou pleť. V tomto období mám opravdu hodně aknózní pleť, takže jsem se rozhodla jej vyzkoušet. Četla jsem na něj spoustu chválivých recenzí, takže doufám, že i já se budu moci přidat k jeho spokojeným příznivcům :)


Z dnešního článku je to vše. Ještě jednou děkuji www.sefirka.cz za poskytnuté produkty. Budu ráda, když mi napíšete, zda máte s těmito produkty nějaké zkušenosti :)

Štítky: , , ,