EOS hand lotion Recenze

Ahoj Charmings!
Určitě každá z vás zná vajíčkové balzámy od EOS, chcete-li Evolution of Smooth. Věděly jste ale, že tato značka vyrábí i krémy na ruce? A že ty krémy na ruce můžete právě sehnat v dm drogérii? Já jej objevila hned ve třech voňavých variantách - růžový, zelený a modrý. Já zvolila první zmíněný - růžový s vůní berry blossom, což tipuji na třešňový květ. A ten vám právě v dnešním článku představím.


Berry Blossom je krásná květinová vůně, ale tuším, že všechny tyto krémy voní právě po květinách nebo bylinkách. Modrý tuším voní po heřmánku a právě jsem si volila mezi ním a tímto růžovým. Zelený zrovna neměli a mám raději vůni květů než vůni heřmánku. Proto jsem zvolila tento. Má krásnou nevtíravou jemnou vůni.


Jak můžete vidět, krém má opravu netradiční balení, které bych přirovnala k myši od počítače. Přesně takto krásně padne do mé malé trpasličí ruky. Z fotky je očividné, že se balení otevírá zespod, což je myslím hodně fajn, protože krém může z vrchu balení pěkně stéct dolů. Balení je nápadité a hodně se odlišuje od ostatních krémů na ruce, které doma vlastním. A že jich není málo...

Teď už k samostné konzistenci krému. Krém by měl být rychle absorbační, což rozhodně splňuje. Není nějak moc hutný, do kůže se vstřebá velmi rychle. Měl by ruce hydratovat po dobu 24 hodin, což musím říct, že není zase až tak pravda. Vzhledem k mé brigádě na pokladně mám ruce dost často vysušené, takže potřebuju něco opravdu hodně hydratačního. S tímhle krémem se ale musím mazat častěji, což výjde podstatně dráž, když si vezmu, že je ho pouze 44 ml a stojí 139 Kč.
Ano, krém je fajn, ale myslím, že se najdou i levnější krémy, které vám udělají stejnou, ne-li lepší službu. Mám hodně ráda krémy od Balea a tam stojí 100 ml nějakých 30 Kč, přitom mám po nich ruce vysušené méně.

Záleží na vašem uvážení, jestli do krému půjdete nebo ne. Já sama jsem ráda, že jsem si ho pořídila, protože jsem ho měla na wishlistu už nějaký ten pátek. Na druhou stranu ale nevím, jestli do něj ještě někdy znova půjdu...

A co vy, dámy? Zkoušely jste? :)

Štítky: , ,