Má sbírka náušnic || My earrings collection

Ahoj Charmings!
Dneska tady pro vás mám trošku žádaný článek, a sice moji sbírku náušnic. Není jich moc, ale není jich ani extra málo, tak doufám, že vás článek bude hodně bavit. A určitě mi dejte vědět, které z nich se vám líbí nejvíce :)
Ještě bych ráda podotkla, že téměř všechny mé náušnice jsou velké a visací. Pecky a krátké náušnice nemám moc v lásce, proto je v mé sbírce ani nenajdete.

Pro přehlednost jsem náušnice rozdělila hned do několika kategorií:

1. Peříčkové
Miluji všechny peříčkové náušnice. Všechny ty delší dělala má kamarádka Kikča, ty modré trojité jsem kdysi dostala od wayfarer.cz, když jsem s nimi měla aktivní spolupráci.


2. Dlouhé
Tyto náušnice nosím hlavně na plesy nebo některé slavnostnější události. Málokdy je provětrám ven jen tak :)


3. Srdíčkové
Černé byly z Gate, stály pár korun a taky podle toho za pár dní vypadaly. Hned jsem se jich už dnes zbavila. Ty druhé netuším odkud mám, mám těch náušnic tolik, že si to moc nepamatuji.


4. Lístečkové
Jestli opravdu něco na doplňcích miluji, tak jsou to právě lístečkové náušnice. Ať už je na nich jeden lísteček nebo deset, mohla bych je nosit pořád. A hlavně je všichni chválí :)


5. Eiffelovky
Spoustě z vás jistě neuniklo, že Eiffelovu věž vnímám opravdu jako krásnou stavbu. Viděla jsem ji už dvakrát, ale stejně bych se na ni jela nejraději podívat znovu a znovu :)


6. Recyklované nebo jinak vytvořené 
Všechny tyto náušnice jsou vyrobené z netradičních materiálů. Fialové například z plastových lahví, což by spousta lidí netipovalo. Dostala jsem je k loňským Vánocům, spolu s těmi třpytivými. Prostřední v druhé řadě mi také vyrobila Kristýnka.


7. Kruhy
Kruhy jsou má další náušnická vášeň. Mám jich spousty a mohla bych jich mít nekonečné množství.


8. Ostatní 
aneb poslední tři páry, které jsem nevěděla, kam zařadit.


Pokud je nějaká další sbírka, kterou byste chtěli na tomto blogu vidět, určitě se nebojte mi to napsat do komentářů. Budu se těšit. Mějte krásný den a uvidíme se u dalšího článku :)

Štítky: