Nákupy + Primark Haul - Listopad 2015

Ahoj Charmings!
Dneska mám pro vás další nakupovací článek :) Jak jistě víte, byla jsem v Drážďanech, takže toho mám spoustu z Primarku, ale navštívila jsem i DM a Sephoru. Myslím, že půjdeme rovnou na to :)

Jako první tady mám tento sprchový gel od Balea. Voní krásně, stojí 25 Kč, určitě si pro něj skočte :)


Z DM tu mám i lepidlo na nehty, protože se mi jeden začal odchlipovat, takže jsem mu musela pomoct, aby hezky držel :)


V úterý budeme mít školní akci, kterou jako bakaláři letos pořádáme. Je to na téma strašidla a noční hrůzy, takže se chystám pěkně vyřádit :) Proto jsem si koupila umělou krev a latex :)


A poslední věcí, kterou jsem si v Česku koupila je...tamtadadá... Urban Decay Vice 4 Palette! Je nádherná, co vám budu povídat, posuďte to sami. Když jsem viděla tuto paletku očních stínů, musela jsem ji prostě mít. Chystala jsem se na ni snad měsíc. Jenomže v ostravské Sephoře se značka Urban Decay neprodává, a tak jsem si musela počkat na cestu do Prahy :)
Miluju jí. A nebojte, recenze bude! :)


Mám tady ještě diář z Lidlu, který mi koupila Kristýnka, u které jsem byla :) Je na rok 2016 i 2017 a stál tuším 100 Kč.


A poslední věc je soví hrneček z Dm, který jsem dostala za 60 bodů. Mám už jeden z loňska, tak alespoň není sám :)


Teď už se vrhneme na věci z Primarku v Drážďanech, kde jsem byla přesně před týdnem :)

Jako první tady mám tuhle maxi šálu, kterou jsem viděla myslím u Shopaholic Nicol. Zamilovala jsem se do ní a byla to nejdražší věc, kterou jsem si v Primarku koupila. Stála 9 Euro. Je oboustranná, prostě skvělá :)


Jako druhé tady mám tričko, které stálo 2 Eura a kraťásky taky za 2 Eura. Přemýšlela jsem, že to budu mít jako set na spaní v létě, ale když tak koukám na to tričko, asi ho budu nosit normálně a ke kraťáskům si pořídím nějaké jiné.


Další věc, ze které jsem nadšená je tento termo hrnek. Už asi tak měsíc zpět jsem věděla, že si ho z Primarku prostě odvezu. Je nádherný. Akorát mamku jsem asi moc nepotěšila, protože říkala, že mi nějaký chtěla koupit k Vánocům :D. Stál 3,50 Euro :)


Dále tady mám tyto krásná světýlka. Už dlouho jsem si chtěla nějaké do pokoje pořídit a konečně je mám :)


Předposlední položkou jsou tyto dva páry rukavic. Dlouho jsem sháněla nějaké, které nejsou uzavřené, abych mohla ťukat do mobilu. Oba páry dohromady stály 1,50 :)


Poslední věc, kterou tady mám jsou balzámy na rty, které jsem dovezla i kamarádkám :)


Tento měsíc toho bylo trochu víc, takže se v prosinci budu muset uskromnit. A hlavně, budou Vánoce, takže nebudu kupovat pro sebe, ale rodinu a kamarády :)

Mějte se hezky, uvidíme se u dalšího článku :)

Štítky: , , , ,