Organic Therapy Care recenze

Ahoj Charmings!
Dnes pro vás mám další recenzi. Tentokrát se zaměříme na pečující kosmetiku. Měla jsem možnost spolupracovat s belitacosmetics.cz, za což jim děkuji. I když musím říct, že jsem trošku rozpačitá.

Vůbec jsem netušila, že mi příjde jenom vzoreček - možná jsem něco špatně pochopila, ale v naší korespondenci nebylo o "vzorečku" ani slovo. Což by mi ani tak nevadilo...ale ten obal, ve kterém to přišlo, ve mě v první chvíli vyvolával pocity jako "Proč bych tohle měla zkoušet?" "Jak můžu vědět, že mi poslali opravdu ten produkt, který mám recenzovat a ne nějaký jiný?" "Proč to nepřišlo v klasickém vzorečkovském balení s logem značky?" a mnoho dalších...


Tato značka byla založena roku 1988 v Bělorusku ve spolupráci s italskou společností. Všechny kosmetické přípravky se vyrábějí na bázi přírodních surovin. Tato kosmetika není testovaná na zvířatech (za což má u mě velké plus! :) )


Každopádně, ať už to s tím vzorečkem a naší domluvou bylo jak chce, rozhodla jsem se vyzkoušet řadu Organic Therapy Care 20+. Byly mi zaslány 3 vzorečky - denní krém, noční krém a oční krém. Težko můžu ale nějak hodnotit něco, čeho přišla sotva polovina v už tak malém kelímku...proto jsem se rozhodla vám sepsat alespoň jaký si první dojem...



Vidíte, že ten kalíšek je skoro prázdný. Takový mi ale bohužel přišel...jediné, co vám můžu říct o tomto krému je, že hezky voní a vstřebává se rychle do kůže. Je příjemný, nijak pokožku nedráždí. Není hutný, právě naopak, je spíše vodovější.


 
Nočního krému jsem dostala už trošičku více. Stejně jako ten denní je parfemovaný, ale tady je ta vůně trošku nepříjemná, štiplavá. Je mnohem hutnější než denní krém, takže se do pleti vsakuje pomaleji. Nechává na kůži trošku mastnější film, pokožku ale hezky vyživí. 


Jako poslední tady mám oční krém, kterého mi opět moc nepřišlo, ale tady jsem schopná to pochopit, vzhledem k tomu, že si toho pod oči nedáváme tolik, jako po celém obličeji. Krém je krásně hladký, rychle se vstřebává. Opět parfemovaný, což je na oční krémy docela nezvyklé. Oceňuji že trošičku chladí, ale ta parfemace mi osobně bohužel vadí.

Opravdu nevím, jak tohle zhodnotit. Jak říkám, hodnotím pouze první dojem, protože mi toho moc poskytnuto nebylo, abych mohla krémy používat nějak dlouhodobě a říct vám, co si o nich myslím. Celkem mě to mrzí, čekala jsem něco víc, ale co se dá dělat.

Tady to asi rovnou ukončím. Ještě jednou děkuji za poskytnuté produkty, alespoň jsem měla možnost vyzkoušet něco nového. 

EDIT: Pokud chcete vidět i jiný názor, můžete mrknout k Terce na blog (link) :)

Mějte se všichni krásně :)

Štítky: , ,