Saloos bio regenerační oční olej & Alva pigment - Recenze

Ahoj Charmings!
Dnes mám pro vás připravené dvě recenze produktů, které mi byly zaslány e-shopem sefirka.cz, za což jim moc děkuji. Rozbalování balíčku jste mohli vidět v tomto článku. Teď se na tyto produkty podíváme už trošku více :)

Saloos Bio regenerační obličový olej


Toto je jeden z produktů, o kterém pořádně nevím, co si myslet.
Měl by být vhodný pro aknózní a mladou pleť. Trošku mě mrzelo, že na něm není popsané, jak často by se měl používat. Nakonec jsem zjistila, že by se měl používat jednou denně a že stačí čtyři kapky. A tak jsem tak dělala. Pravidelně, každý večer. Udělalo se mi hodně rozsáhlé akné na tváři, takže jsem mazala a mazala. Stejně tak jsem mazala i mé problematické čelo, které vypadá hrozně už několik let.
Musím říct, že první dva dny jsem byla z produktu nadšená. Po akné na tváři nebylo za pár dní ani stopy, což mohlo způsobit ale i to, že mi zrovna končila menstruace. A tak plná dojmů jsem mazala dál a dál. Bohužel ostatní akné, s kterým už několik let bojuju, se nezměnilo. Černé tečky na nose mám stále, čelo mám pořád jako struhadlo. Dokonce mi příjde, že se mi znovu zhoršila i tvář. Navíc musím říct, že produkt šíleně smrděl. Za mě tedy bohužel ne.

Green Equinox ALVA - Růžový polibek


Naopak druhým výrobkem, který mi byl poskytnut k recenzi, jsem mile překvapená. Pigmenty moc ráda zkouším. Díky svému krásnému růžovému odstínu se dá použít jako tvářenka, ale i na oční víčko.
Balení je moc fajn, i když musím uznat, že napoprvé se do něj lezlo hůř. Rozhodně se ale nemůže stát, že by se pigment začal sypat, nebo krabička se otevřela. Jak můžete vidět na fotce, pigment se nesype, krásně drží. Otázkou je, jak na tom bude, až nebude balení tolik plné.


Produkt dostanete ven až poklepáním na krabičku. Barva je sytá, neobsahuje moc třpytek a dobře drží na oku.


Po rozetření můžete vidět, že produkt není ve skutečnosti tak tmavý. Proto to s jeho nanášením nepřeženete :)

Za mě je to dneska všechno. Těším se u dalšího článku :)

Štítky: , , ,