Střípky z Prahy a Drážďan! 18.11. - 22.11. 2015

Ahoj Charmings!
Kdo sleduje můj instagram tak ví, že jsem byla od středy do neděle v Praze. Z toho v sobotu ještě v Drážďanech, kvůli nákupům v Primarku. Docela hodně jsem tam fotila, takže bych vám ráda těchto pět ní ve zkratce popsala :)
Nebudu tady ukazovat věci, které jsem si koupila. Uvidíte je totiž v nakupovacím článku už tuto sobotu :)

Ke Kristýnce jsem jela do Prahy snad už po čtvrté nebo páté. Začalo to všechno tak, že jsem hledala nějaké zájezdy do Drážďan, protože jeden Primark mi byl letos asi málo. A našla jsem. Výjezd byl samořejmě z Prahy, takže já normálně s nějakou slevou většinou jet nemůžu, protože se vyjíždí z Prahy brzo ráno, což by pro mě znamenalo jet z Ostravy ve 3 ráno a doufat, že vlak nebude mít zpoždění.

Do Prahy jsem přijela ve středu dopoledne s 25 minutovým zpožděním, což už jako zpoždění moc neberu, protože každý vlak má v dnešní době už zpoždění. Dovezla jsem si ke Kikče věci, šly do nákupního centra Hostivař, večer jsme šly do OC Chodov, kde jsme si daly ve Světozoru výborný zákusek, navštívily Sephoru a měly fajn večer :)


Celá Praha je už krásně vyzdobená, takže na každém rohu je nějaký vánoční strom :)


Ve čtvrtek jsme si zašly na snídani do Ikea na Černém mostě. Musím říct, že jsem se najedla tak, že jsem další jídlo měla pak už večeři (když nepočítám malý mražený jogurt). Za takovou snídani jsem dala 59 Kč :)


Pak už jsme jenom tvořily nějaké to DIY :) článek bude brzy na blogu :)


V pátek jsme šly do Muzea voskových figurín, kde jsem "potkala" Gagu, Justina nebo třeba Taylora Lautnera :)


Zbytek dne jsme trávily s Kikčinou kočičkou Cassie :)
Večer jsme zajely směnit peníze na Eura, tvořily jsme nějaké další DIY a šly brzo spát, protože nás čekalo brzké vstávání.


Konečně přišel den D a jely jsme do Drážďan. Musely jsme kvůli tomu vstávat už v půl 5 a v 4:56 nám jel autobus, takže to byla opravdu rychlovka :D Naštěstí Kikča má zastávku přímo před barákem :)

Začalo to pěkně už zrána, kdy jsme měly našeho průvodce (zdravím Frodo! :D ) poznat podle černého cylindru a růžového mávátka. Už nad tím jsme se trošku s Kikčou pozastavily. Ale když na nádraží vytáhnul z tašky mávátko růžovou násadu na mop, měly jsme dost :D Nakonec to ale bylo moc fajn a určitě chceme jet znovu! :) Zájezd byl přes Engeltour.cz a určitě doporučuji :)

Nakřivo je fotka, ne ten strom :D Takhle velký strom mají na nádraží v Drážďanech :) Haul z Primarku bude taky v sobotu :)

Poslední den jsme nikde už nebyly, opět jsme dělaly DIY a pak už jsem jela domů. Musím říct, že to hrozně rychle uteklo, což je škoda. S Kikčou se vidíme bohužel jenom dvakrát nebo třikrát do roka, ale zase musím říct, že je fajn mít i kamarádku na druhém konci České republiky. Více se pak na sebe asi těšíme a vážíme si toho času, který spolu máme :) Už teď se zase těším, až se uvidíme :)


Štítky: , , ,