Brandnooz Box - prosinec 2015

Ahoj Charmings!
Dnes tady mám trochu jiný článek, než na který jste zvyklí. Jedná se o Brandnooz Box za měsíc prosinec, což je zároveň můj první tento box vůbec.  Před 20 minutami se s ním pošťák teprve objevil, takže opravdu budu psát první dojmy :)

 
 
Jak můžete vidět, první na mě vykoukly brambůrky. Jsou to Moravské brambůrky a já mám naštěstí tu solenou verzi. Někdo v boxu najde totiž česnekové, které moc nemusím. Brambůrky se určitě doma neztratí. Tyto brambůrky stojí 32, 90 Kč.


Další věc byla káva Nescafé Classic, které má uzaviratelné zipsové balení. Stojí 89,90 Kč. Kafe se vypije, toho se nebojím.


Bohemia zimní křupání je limitovaná edice mixu preclíčků a krekrů. Limitku seženete v Bille a Penny. Stojí 24,90 a je to novinka letošní zimy.


Jumex je další položkou na seznamu. Mohl přijít ve třech variantách - pomeranč, brusinka a granátové jablko. Já mám ten brusinkový, tak jsem zvědavá, jaký bude. Nejraději bych byla totiž za to granátové jablko. Jumex stojí 48 Kč.


Krtečkova svačinka jsou čtyři polomáčené sušenky v mléčné čokoládě. Je to novinka, v obchodech k dostání až od ledna 2016. Za sebe ale musím říct, že mě moc svačinka neoslnila. Bude stát 9,90 Kč.


Smetana na vaření je asi jediná věc, kterou doma z tohoto boxu nevyužijeme, protože omáčky běžně nevaříme a do polévek taky smetanu nepřidáváme. Stojí 28,90 Kč


V boxu byla taky křenový dip, opět ve dvou variantách - jablečný křen a smetanový křen. Stojí 32,90 Kč a hodí se výborně k hovězímu masu. Já křen ráda nemám, ale využití určitě najde. Už si ho totiž zabavila mamka :)

A pak tu máme ještě brusinky, které jsou vhodné k pečení ze zvěřiny, smaženému sýru, na tousty nebo k paštikám. Určitě taky využití najdou. Stojí 36,90 Kč.

 
Poslední věc přišla bez instrukcí a je to Horký nápoj se zázvorem.


No a to je vše. V boxe bylo 9 věcí z nichž nevyužijeme pouze jednu - tu smetanu na vaření. Myslím, že je to celkem úspěch, i když jsem na poslední box v měsíci měla trošku vyšší očekávání. (A upřímně, čekala jsem nějakou tu flašku - bude přece konec roku a Silvestr :D )

Jak se tento box líbí vám? :)

Štítky: ,